Seši Zodiaka zīmju pāri, kuriem ir ideāla saderība

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Atelier211/Shutterstock

Astrologi izšķir sešus pārus, kuriem ir ideāla savienība.

Lauva un Jaunava

Lai gan Uguns un Zemes zīmē dzimušie parasti ne pārāk labi spētu saprasties, šis salikums ir izņēmums. Lauvas "ugunīgais" temperaments piešķir šādām attiecībām pikantu odziņu, savukārt Jaunavas aukstā piesardzība un piezemētība piešķir stabilitāti.

Lai viss izdotos veiksmīgi, viņiem jāuzticas vienam otram un jau no pirmajām iepazīšanās minūtēm. Abas šīs Zodiaka zīmes cilvēkos novērtē uzticamību. Viņi ir ideāls pāris visos veidos. Lauva un Jaunava viens otru papildina un pavairo savas otrās pusītes stiprās puses.

Auns un Ūdensvīrs

Auns ir tipisks Uguns stihijas pārstāvis. Aunā zīmē dzimušajiem cilvēkiem patīk ieguldīt citu cilvēku dzīvē, padarīt to gaišāku, jautrāku un labāku visādā ziņā. Tajā pašā laikā Auns ir maksimāli neuzbāzīgs, tāpēc šāda alianse būs ļoti produktīva.

Ūdensvīri ir spēcīgākie vadītāji, kuriem nepieciešams emocionāls atbalsts. Auns viņiem to var dot. Tas nozīmē, ka ne tikai mīlestībā, bet arī biznesa attiecībās vai draudzībā viņu starpā būs lieliska saderība. Auns un Ūdensvīrs lieliski saprot viens otru – burtiski no pusvārda. Šīs zīmes pārstāvji skatās uz pasauli vienādi, neapvainojas par niekiem un viegli piedod.

Svari un Strēlnieks

Vēl viena Gaisa un Uguns savienība. Svari un Strēlnieks ir cilvēki, kuri pasaulē visvairāk vērtē brīvību. Viņi spēj saprast viens otru tā, kā to nespēj neviens cits. Svari labi sader ar daudzām zīmēm, taču tikai Strēlnieks var padarīt viņus patiesi laimīgus. No otras puses, tikai Svari var saprast Strēlniekus, kuri nemitīgi meklē kaut ko jaunu. Šiem cilvēkiem vienam ar otru nekad nebūs garlaicīgi.

Vēl viens pluss ir, ja viņu darbs vai vaļasprieki krustojas. Var gadīties, ka jau pašā attiecību sākumā viņi sapratīs, ka ir radīti viens otram. To vienkārši nevarēs nesajust!

Mežāzis un Vēzis

Gan Mežāzis, gan Vēzis vēlas iepazīt savu dvēseli. Šajā ziņā viņi ir ļoti līdzīgi. Starp viņiem uzreiz neuzliesmo spēcīga kaisle uzreiz. Viņi lēnām atver dvēseli tiem, kuri viņiem patīk, parādot sevi no dažādām pusēm un atklājot savus noslēpumus.

Abas šīs zīmes nekad nesteidzas, it īpaši, ja runa ir par mīlestību. Tie ir saderīgi gandrīz visos veidos. Viņiem nepatīk dinamika un viņi tiecas uz dzīvi mierīgā tempā, no otrās puses prasot tikai godīgumu un uzticību. Šos cilvēkus izšķirt ir gandrīz neiespējami.

Vērsis un Zivis

Vērsis ir Zemes zīme, taču šiem cilvēkiem ir ļoti grūts un dumpīgs raksturs, kas nav raksturīgs viņu elementiem. Zivis spēj tos saprast, un Vērsis var pilnveidoties labsirdīgu un gaišu cilvēku dēļ, kas ir Zivis.

Abu Zodiaka zīmju pārstāvji ir intelektuāli ļoti attīstīti, tas palīdz ātri atrast risinājumus vissarežģītākajām un nepatīkamākajām problēmām. Vērsis un Zivis veido lielisku tandēmu, tāpēc viņi var nodarboties ar kopīgu biznesu, taču jāsamierinās ar faktu, ka Vērsim šajā gadījumā jākļūst par nenoliedzamu vadītāju, jo viņa raksturs ir izturīgāks.

Skorpions un Dvīņi

Skorpioni ir bumba ar laika degli. Šajā ziņā gan Skorpions, gan Dvīņi ir ļoti līdzīgi. Tomēr viņi ir diezgan neaizsargāti un ļoti atkarīgi no otras puses. Skorpioni ir attiecībās ļoti uzticīgi un Dvīņi to noteikti novērtēs.

Dvīņi attiecībās ar Skorpionu jūtas vajadzīgi, tāpēc viņi nekrāpj savu partneri. Šie cilvēki mīl viens otru. Nelielas problēmas var būt tikai pašā attiecību sākumā, tikai tāpēc, ka Skorpioni var būt uzmācīgi, bet Dvīņi mīl brīvību. Visos citos aspektos šādas attiecības ir vienkārši ideālas.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu