"Pamet telpas, ja tajās valda nepatīkama atmosfēra." Sieviete ar vairāk nekā 25 tetovējumiem atklāj, kas jāzina pirms došanās uz salonu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Loni Paika.
Loni Paika. Foto: grayhairandtattoos/ ekrānuzņēmums/TikTok

Loni Paika izmanto "TikTok", lai iedrošinātu sievietes izpaust savu patieso būtību, neskatoties uz vecumu. Tāpat viņa sniedz arī padomus, kā tetovēšanas salonā izvairīties no dažādām kļūdām, vēsta medijs "Insider".

57 gadus vecā sieviete stāsta, ka viņa tetovējas kopš 30 gadu vecuma. Pēdējo 27 gadu laikā viņa ir ieguvusi aptuveni 25 līdz 30 tetovējumus - vēdera lejasdaļā, uz muguras, abām rokām, apakšstilbiem un arī aiz auss. Viņai ir miljons sekotāju "TikTok". Vienā no video viņa parāda savu jaunāko ķermeņa mākslas darbu - uz rokas uztetovētu puķi.

@grayhairandtattoos New Tattoo!!!! #tattoo #tattoos #tattoolover #tattooideas #tattootiktok #tattooed #over50 #freetobeme #inked #handtattoo #reveal #memorial #PlutoTVIsFree ♬ original sound - Lonni Pike

 Viņa atklāj, ko vispirms ir nepieciešams zināt, ja uz savas ādas vēlas iegūt tetovējumu:

1. "Ja tavu tetovēšanas meistaru nevar atrast sociālajos medijos, tad atrodi tādu, kuru var."

Sieviete stāsta, ka tetovējumu dizainu attēli sociālajos medijos parāda tetovētāja stilu. Izvērtējot dizainu, var salīdzināt, vai konkrētā tetovējuma iecere atbilst meistara mākslas stilam.

2. "Pamet telpas, ja tajās valda nepatīkama atmosfēra."

Paika uzskata, ka pirms tetovējuma veidošanas ir personīgi jāiepazīstas ar tā meistaru. Viņa atklāj, ka ir bijušas reizes, kad, aplūkojot meistara profilu, šķitis, ka cilvēks ir jauks, taču realitātē izrādījies pavisam pretēji. 

"Tas ir dvēselisks brīdis - tu vēlies izveidot kontaktu ar cilvēku, kurš uz tava ķermeņa veidos mākslu," skaidro sieviete.

Viņa stāsta, ka tetovēšanās ir intīms process, tādēļ ar mākslinieku ir nepieciešams izveidot ciešas attiecības.

Liela nozīme ir arī paša tetovēšanas salona telpām: "Saloniem ir konkrēta enerģija, un tu vēlies gūt labu pieredzi." Sieviete iedrošina pamest salonu, ja šķiet, ka telpās valda nepatīkama enerģija.

3. Ja rodas šaubas par tetovējuma dizainu, Paika iesaka izvēlēties neliela izmēra zīmējumu.

Sieviete stāsta, ka bieži vien cilvēki vēlas tetovējumu, taču nezina, kādu dizainu izvēlēties. Viņa atklāj, ka arī pati pagātnē ir pieļāvusi kļūdas, izvēloties tetovējumus, kuriem nav nekādas dziļākas nozīmes, tādēļ kā pirmo tetovējumu viņa iesaka izvēlēties nelielu zīmējumu ar sentimentālu nozīmi.

@grayhairandtattoos Tattoos over 50 and not stopping anytime soon! #tattoo #tattoos #tattoolover #tattooideas #tattootiktok #tattoogirl #tattooed #over50 #selfexpression #at #anyage ♬ tattoo tour by mark drizzle - mark drizzle

 "Izvēlies priekšmetu, kurš tevi simbolizēs tajā dienā, kad ieguvi tetovējumu. Tā varētu būt puķe, putns, grāmata vai jebkas, kas atgādinās par tavu būtību tetovējuma iegūšanas brīdī," stāsta Paika.

"Pēc desmit gadiem tu būsi cita sevis versija un tu varēsi uz to atskatīties," viņa skaidro. Sieviete piebilst, ka ir svarīgi sev atgādināt: "Oho. Es viņu atceros. Viņa bija ļoti forša."

Seko mums arī Instagram un TikTok – uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu