"Sharks" ģenerālmenedžeris skaidro, kāpēc tika pārtraukta sadarbība ar Balceru

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Rūdolfs Balcers
Rūdolfs Balcers Foto: AFP/SCANPIX

Nacionālās hokeja līgas (NHL) kluba Sanhosē "Sharks" ģenerālmenedžeris Maiks Grīrs sarunā ar medijiem paskaidrojis lēmumu pārtraukt sadarbību ar latviešu uzbrucēju Rūdolfu Balceru.

Otrdien, 12. jūlijā, ārzemju mediji paziņoja par negaidītu Sanhosē "Sharks" lēmumu - klubs pārtrauca sadarbību ar Rūdolfu Balceru.

Ņemot vērā, ka latviešu hokejists ir 25 gadus vecs, klubam par viņa līguma izpirkšanu kompensācijā ir jāmaksā tikai trešdaļa no atlikušās kontrakta summas. Balceram līgumā bija atlicis viens gads par 1,55 miljoniem ASV dolāru sezonā.

"Mēs vēlamies pateikties Rudijam par pavadīto laiku "Sharks" organizācijā. Šis ir grūts lēmums, kas ir jāpieņem, lai mums būtu papildus elastība zem algu griestiem, un tas dos iespēju veidot sastāvu atbilstoši mūsu vēlmēm," paziņojumā sacīja Grīrs.

Jāatzīmē, ka Grīrs amatā stājās tikai pirms nedēļas, nomainot pieredzes bagāto Dagu Vilsonu, kurš "Sharks" ģenerālmenedžera krēslā pavadīja 19 sezonas. Tieši Vilsona vadībā "Sharks" 2015. gada draftā ar kopējo 142. numuru izvēlējās Rūdolfu Balceru.

Grīrs divas sezonas strādāja par Ņūdžersijas "Devils" galvenā trenera asistentu. Iepriekš četras sezonas viņš pavadīja Čikāgas "Blackhawks" komandas skauta amatā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu