VIDEO ⟩ Frontālā sadursmē ar autobusu dzīvību zaudē vieglās automašīnas vadītājs

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Daniel Reiner/Shutterstock

Pagājušās nedēļas nogalē Rīgā, Kleistu ielā notikusi traģiska avārija. Pievakarē taisnā un labi pārredzamā ceļa posmā vieglās automašīnas vadītājs izbrauca pretējā braukšanas joslā un frontāli ietriecās satiksmes autobusā, vēsta "Degpunktā".

Aculiecinieki norādīja, ka sabiedriskā transporta šoferis, redzot, ka pretī traucas vieglā automašīna, centās no avārijas izvairīties, taču no sadursmes tas nepaglāba.

Līdzās notikuma vietai ir autostāvvieta, un tur dežurējošais apsargs bija viens no pirmajiem, kas pamanīja traģisko avāriju:

"Izgāju laukā, redzēju, ka šajā pusē stāvēja mašīna un blakus autobuss. Uzreiz jau brauca klāt citas mašīnas. Ātrā palīdzība brauca garām, piestāja notikuma vietā un steidzās pie cietušajiem."

Diemžēl šoreiz fakts, ka neatliekamās palīdzības ekipāža avārijas vietu sasniedza vien dažās sekundēs, jo dienesta automašīnai gadījās braukt šim notikumam garām, nelīdzēja. Mediķiem tāpat nācās gaidīt ugunsdzēsēju glābēju ierašanos, jo vieglā automobiļa stūrētājs bija iespiests automašīnas salonā, pēc cilvēka atbrīvošanas tika konstatēta viņa nāve.

Pirmdien, 18. jūlijā, par piemiņu traģiskās avārijas vietā redzami ziedi. Policija pagaidām notikušā apstākļus nekomentē. Ir sākts kriminālprocess.

Video: "Degpunktā" sižets

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu