Porziņģis nākamsezon varētu spēlēt kopā ar NBA leģendu Durantu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Kristaps Porziņģis
Kristaps Porziņģis Foto: Reuters/ScanPix

Kristapa Porziņģa pārstāvētā Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komanda Vašingtonas "Wizards" varētu sastāvam pievienot Bruklinas "Nets" spīdekli Kevinu Durantu, vēsta "Hoopswire" apskatnieks Sems Amiko.

Kevins Durants, kuram ar Bruklinas "Nets" vēl ir spēkā līgums uz četrām sezonām, šajā starpsezonā par savu nākotni nav izteicies viennozīmīgi. Tomēr ārzemju medijos jau vairākkārt izskanējusi informācija, ka leģendārais uzbrucējs atkal vēlas mainīt komandu.

"Nets" par Durantu vēlas "vēsturiski" lielu atlīdzību, bet līdz šim īstais maiņas darījums līdz Bruklinas komandas ofisam vēl nav atnācis.

Amiko, atsaucoties uz vairākiem avotiem, ziņo, ka cīņā par Duranta, kurš ir uzaudzis Vašingtonā, pakalpojumiem gatavojas iesaistīties arī "Wizards".

"Durnats ir Vašingtonas "produkts". Viņam, iespējams, nekas nebūs pret spēlēšanu ar Bredliju Bīlu," norādīja Amiko.

Tiesa, lai sastāvam pievienotu Durantu, "Wizards", visticamāk, būs jāatrod trešā komanda, kā arī jāšķiras no tādiem spēlētājiem kā Rui Hačimura, Korijs Kisperts, Deni Avdija. Ņemot vērā, ka Durants sezonā pelna 43 miljonus ASV dolāru, nevar izslēgt iespēju, ka "Wizards" būtu jāpiedāvā arī Kristaps Porziņģis un viņa 33 miljonus vērtais līgums.

Durants ir viena no līgas spožākajām zvaigznēm un viens no pēdējās desmitgades labākajiem basketbolistiem.

Goldensteitas "Warriors" sastāvā Durants 2017. un 2018. gadā kļuva par NBA čempionu. Abas reizes viņš tika nosaukts par finālsērijas vērtīgāko spēlētāju jeb MVP.

2021./2022. gada sezonā Durants vidēji mačā guva 29,9 punktus, savāca 7,4 atlēkušās bumbas zem groziem un veica 6,4 rezultatīvas piespēles partneriem.

NBA Durants spēlējis arī Oklahomasitijas "Thunder".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu