Pamodās no komas un uzbrukumā vainoja pašas brāli. ASV divus gadus pēc notikušā apsūdzēts sievietes brālis

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: La Voz de Michoacán/"Twitter"

Sieviete no Rietumvirdžīnijas pamodās no divus gadus ilgušās komas pēc uzbrukuma un apsūdzēja savu brāli, ka viņš mēģinājis māsu nogalināt, vēsta medijs "Insider".

Vanda Palmere pamodās no komas pēc "divu gadu hospitalizācijas un komas stāvokļa, kas radies uzbrukuma rezultātā", ziņo Džeksona apgabala šerifa departaments Rietumvirdžīnijā. 

Departaments paziņoja, ka uzbrukums noticis 2020. gada jūnijā, tomēr par precīzu Palmeras pamošanās datumu ziņu nav.

Kāds dienesta darbinieks 27. jūnijā piezvanīja policijai un teica, ka viņa sākusi teikt atsevišķus vārdus, ziņoja aģentūra "Associated Press".

Pēc tam 12. jūlijā Vanda Palmere intervijā deputātam sacīja, ka viņas brālis Daniels bija persona, kas viņai uzbruka, teikts krimināllietā, ko saņēma televīzija "WCHS-TV".

Šerifa departaments paziņoja, ka Daniels Palmers tika arestēts un apsūdzēts par Palmeres slepkavības mēģinājumu, kā arī ļaunprātīgu ievainošanu.

Daniels Palmers tika arestēts piektdien, 16. jūlijā, ziņoja televīzija "WCHS-TV".

Tiesas dokumenti liecina, ka izmeklētāji 2020. gadā nopratināja arī viņas brāli, taču viņš noliedza jebkādu saistību ar notikušo, teikts ziņojumā.

Tiesas dokumenti liecina, ka viņš tika uzskatīts par aizdomās turamo, bet izmeklētājiem nebija pietiekami daudz pierādījumu pret viņu, ziņoja aģentūra "Associated Press".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu