"Un tad kaut kas lidoja un atsitās pret sienu." Jaunietes, kurai suns norāva augšlūpu, skaudrais stāsts

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: brookhoury/ Instagram

2020. gada novembrī Bruklinai uzbruka māsīcas suns un norāva augšlūpu. Negadījums viņai ir licis saprast, kādu spiedienu rada sabiedrībā radītie skaistuma standarti, vēsta "Beauty Studio" savā "Facebook" profilā.

Bruklina ir modele un profesionāli nodarbojas ar skeitbordu. 2020. gada novembrī viņa brauca uz Arizonu, lai satiktu savu māsīcu. Meitenes pavadīja laiku kopā, iepērkoties veikalā un ejot pie manikīra meistara. Pēc labi pavadītas dienas viņas atgriezās māsīcas mājā. Bruklina vēlējās paglaudīt radinieces suni - pitbulu vārdā Dīzels, kuru viņa bija iepriekš satikusi jau vairākas reizes.

Jauniete atceras:

"Es teicu tipiskās lietas, kuras parasti sunim saka, kā, piemēram: "Tu esi tik labs puika." Bet, pirms es paspēju reaģēt, viņš jau vairs nesēdēja uz zemes, bet ar visu ķermeni bija iekāries manā augšlūpā."

Šokētā Bruklina notupās uz zemes un rokās turēja suņa galvu, lai viņš to pēc iespējas mazāk spētu kustināt. Kādu laiku Dīzels vilka meitenes lūpu, līdz to palaida vaļā.

"Un tad kaut kas lidoja un atsitās pret sienu," stāsta Bruklina.

"Pagāja mirklis, līdz es sajutu un ieraudzīju asinis pa visu manu kreklu, uz grīdas, visapkārt," tās dienas notikumus atceras jaunā sieviete.

Māsīca paņēma Bruklinas augšlūpu, ietina to salvetē, un tad viņas steidzās uz slimnīcu. Diemžēl ķirurgi nespēja piešūt lūpu atpakaļ, jo tā nebija turēta ledus ūdenī.

"Tik jocīgi atcerēties, ka agrāk, retušējot bildes, es noņēmu pumpu virs lūpas, lai varētu bildi nosūtīt saviem draugiem," smaida Bruklina.

Tā pati pumpa, kas viņai agrāk bija traucējusi, tagad kopā ar visu augšlūpu ir noplēsta.

Pāris dienas pirms negadījuma viņa bija randiņā ar savu tagadējo draudzeni Hloju. "Es Hlojā iemīlējos. Tolaik domāju: "Ja nu viņai vairs nešķiet, ka esmu skaista?""

Tomēr, kā Bruklina stāsta - Hlojas sirds ir bezizmēra un partnere turpina viņu atbalstīt un rūpēties.

"Viņa ir bijusi klāt katrā manas atlabšanas posmā," saka Bruklina. Pirmās operācijas laikā tika sašūtas visas brūces. Viņa ir pārdzīvojusi arī vienu lūpas rekonstrukcijas operāciju, taču ar to viss vēl nav galā.

Veselu gadu viņa meklēja ārstu, kurš varētu izveidot jaunu augšlūpu. "Viena no visgrūtākajām lietām saistībā ar uzbrukumu bija būšana slimnīcā vienai Covid-19 dēļ," pārdzīvoto atceras Bruklina.

Enerģiskā meitene ir pieradusi pie kustīga dzīvesveida, tādēļ arī šis faktors viņai radīja grūtības ilgstoši atrasties slimnīcā. Jaunietei patīk nodarboties ar dažādiem sporta veidiem: sērfošanu, došanos pārgājienos un riteņbraukšanu.

"Šī pieredze lika man saprast, cik liels ir sabiedrības spiediens par skaistumu," saka Bruklina.

Viņa nobijās brīdī, kad spogulī ieraudzīja savu seju, jo tā izskatījās citādāk nekā pirms  negadījuma, taču iemācījās sevi iemīlēt, neskatoties uz to, ko domā citi. Meitene uzskata, ka cilvēki sociālajos medijos cenšas noslēpt savu patieso būtību: "Pat braucot ar skrituļdēli, es vienmēr rādu video, kuros arī krītu, jo viss manā dzīvē ir process."

Seko mums arī Instagram un TikTok – uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu