Ārzemju medijs ieskicē, kur nākamsezon varētu spēlēt Indrašis

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Miks Indrašis
Miks Indrašis Foto: Edijs Pālens/LETA

Vācijas medijs "wolfsburger-nachrichten.de" ziņo, ka Latvijas hokeja uzbrucējs Miks Indrašis karjeru varētu turpināt Vācijas spēcīgākās hokeja līgas (DEL) klubā Volfsburgas "Grizzlys".

Jūnija izskaņā plašu rezonansi Latvijas hokeja saimē izraisīja Krievijas kluba Maskavas "Spartak" paziņojums, ka komandu nākamajā sezonā pārstāvēs Indrašis.

Pats hokejists sešas dienas publiskajā telpā notikušo nekomentēja, bet 5. jūlijā savā "Instagram" kontā ievietoja attēlu, kurā redzams Latvijas izlases kreklā, skaidrojot notikušo.

""Spartak" publiskotā informācija par manu pievienošanos šim klubam nav patiesa, manās rokās nav spēkā esoša līguma ar šo klubu! Tieši pretēji - man ir spēkā esošs līgums ar citu komandu! "Spartak" ir neapmierināts par manu atteikšanos spēlēt Krievijā, tādēļ šāda rīcība no viņu puses," rakstīja Indrašis.

Joprojām gan nav izziņots, kur tad īsti Indrašis nākamsezon spēlēs, kaut gan neoficiāli jau vairākkārt minēts, ka viņš pārcelsies uz DEL čempionātu.

Vācu medijs "wolfsburger-nachrichten.de" raksta, ka uzbrucējs varētu papildināt Volfsburgas "Grizzlys" rindas, bet tas pausts varbūtības formā.

Parakstīta līguma izziņošana parasti aizņem dažas dienas, bet kopš Indraša paziņojuma, ka viņam ir spēkā esošs līgums ar kādu Eiropas klubu, pagājušas jau divas nedēļas. Plašākas skaidrības nav arī par, kā apgalvo "Spartak", viņa parakstīto līgumu ar Maskavas klubu, jo pats hokejists komunikāciju ar medijiem ir pārtraucis.

Aizvadītajā Kontinentālās hokeja līgas (KHL) čempionātā 31 gadu vecais Indrašis nospēlēja 46 mačus Maskavas apgabala "Vitjaz" un Leonīda Tambijeva vadītās Vladivostokas "Admiral" rindās, gūstot 17 (7+10) rezultativitātes punktus.

Tāpat uzbrucējs aizvadītajā sezonā piedalījās Pekinas olimpiskajās spēlēs un sezonu pabeidza "Biel-Bienne" komandā Šveices čempionātā. Pēc klubu sezonas trauma viņam liedza startu pasaules meistarsacīkstēs.

KHL Zvaigžņu spēles un deviņu pasaules čempionātu dalībnieks kopumā 524 KHL mačos ir sakrājis 302 (134+168) rezultativitātes punktus.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu