VIDEO ⟩ "No krūmiem izskrēja divi puiši." Iļģuciemā sašauj vīrieti, policija meklē aculieciniekus

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Antlex Photography/Shutterstock

Kāds Iļģuciema iedzīvotājs naktī uz sestdienu, 16. jūliju, piedzīvoja asiņainu uzbrukumu. Kaimiņi stāsta, ka vīrietis naktī atgriezās no pasākuma un pie mājām izkāpa no taksometra, taču krūmos gaidījuši divi puiši ar ieroci. Policija lūdz atsaukties nozieguma aculieciniekus, zvanot uz tālruni 110, vēsta raidījums "Degpunktā".

Ap plkst. 3.30 no rīta divi vīrieši savas domstarpības risināja uz ielas, iesaistot arī dūres. Sākotnēji vietējie neuzskatīja, ka noticis kas neierasts un ka būtu jāinformē operatīvie dienesti.

Tikai nākamajā dienā apkaimes iedzīvotāji uzzināja, ka pret kaimiņu ticis pavērsts šaujamierocis.

Kāda sieviete ap plkst. 4 atgriezās mājās no darba un redzēja uzbrukuma sekas - cietušais lūdza viņas palīdzību. "Viņš izskrēja uz ceļa un saka: palīdzi man, palīdzi man! Viņam bija galva visa asinīs," stāsta aculieciniece.

Sieviete izsauca mediķu brigādi un policiju. Aculieciniece atstāsta cietušā kaimiņa liecību: "Es atgriezos no tusiņa, apstājos ar taksometru pie savām mājām, bet piecdesmit metrus tālāk. Mani izlaida pie garāžām taksists. No krūmiem izskrien divi puiši, vispirms tur bija kautiņš, sita viens otram pa degunu.

Viens no tiem puišiem paņēma pistoli un iešāva viņam galvā. Pēc tam viņš neko neatcerējās. Tur nebija parasts ierocis, tas bija pneimatisks ierocis. Jo pēc tam, kad cilvēks piecēlās, viņš no galvas noņēma kaut kādus divus metāla aplīšus."

Cietušais stāsta, ka pēc šāviena zaudējis samaņu. Netālu bijusi arī viņa sieva, kas no varmākām paspēja aizbēgt. Mediķi sniedza vīrietim palīdzību uz vietas un pēc tam nogādāja ārstniecības iestādē.

Video: Raidījuma "Degpunktā" sižets

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu