Brazīlijā arestēts ārsts, kurš ķeizargrieziena laikā izvaroja pacienti

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Natthawon Chaosakun/ Shutterstock

Kāds ārsts Riodežaneiro, Brazīlijā tika pieķerts izvarojam pacienti, kurai tajā brīdī tika veikts ķeizargrieziens, vēsta medijs "Newsweek".

32 gadus vecais Džovanni Kvintella Bezera tika arestēts 11. jūlijā. Aizdomas par vīrieša noziegumiem bija radušās jau iepriekš, kad viņš tajā dienā jau bija veicis divus ķeizargriezienus.

Medmāsas viņa noziegumu nofilmēja trešā ķeizargrieziena laikā. Video redzams, kā Bezera nostājas pie upures galvas, kamēr citi ārsti velta visus spēkus bērniņa nākšanai pasaulē. Lai gan medicīnas personāls atradās turpat, taču no savas atrašanās vietas viņi nevarēja redzēt topošās māmiņas kaklu un seju. Izvarošana norisinājās 10 minūtes. Vīrietis nozieguma beigās upures muti noslaucīja ar marli.

Policija veiks izmeklēšanu, lai noskaidrotu, vai līdzīgi uzbrukts arī iepriekšējām divām pacientēm. Policijā ir vērsušās vēl trīs sievietes, kuras slimnīcā atradās citas dienas.

Brazīlijas laikrakstā "Globo" ir vēstīts, ka Bezera tiek apsūdzēts par izvarošanu. Viņam draud astoņu līdz piecpadsmit gadu cietumsods.

Upurei un viņas ģimenei tiks sniegts psiholoģisks atbalsts.

Seko mums arī Instagram un TikTok – uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu