Iepazīstieties ar "PetCity" konkursa noslēdzošās nedēļas uzvarētāju

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Privātais arhīvs

"Vau, vau, vau, visiem priecīgs čau! Esmu 14 mēnešus vecs punduršpics Pepsi, vēl juniors. Kopā ar saimnieci esam tandēms, nu vienkārši kuriozs. Gluži kā dzejā, sauļojamies mēs šoreiz piekrastes vējā," -  tā "PetCity" konkursa pieteikumā raksta punduršpica saimniece Sigita, kura ir izraudzīta par noslēdzošās nedēļas uzvarētāju un par iesūtīto foto saņems vērtīgu balvu - Apple AirPods.

Jautrs un rotaļīgs ir ikviens Sigitas un Pepsi kopā pavadītais brīdis. Sarežģītākais saimniecei ir paspēt šos skaistos mirkļus noķert un iemūžināt, jo viņa tic, ka mirkļi ir jābauda. "Milzīgs paldies Apollo fotokonkursam, kas atgādināja kameru biežāk turēt pa rokai, lai tos fiksētu. Izbaudām uz visiem 100% gan lēkāšanu pa ziemas kupenām, gan vasaras vēja silto brīzi uz laipiņas malas. Smaids sejā un milzīgs prieks atkal laisties vasaras pūkainajā dejā!" - tā Sigita.

Foto: Privātais arhīvs

Vai arī tu jau esi paguvis iemūžināt mirkli, kā tavs suns laiza saldējumu, peldas vai dodas kopīgā pārgājienā? Vai  esi nofotografējis, kā tavs kaķis laiski guļ terasē? Lai smeltos iedvesmu, aplūko mājas mīluļu foto, ko noslēdzošajā konkursa nedēļā iesūtījuši pārējie dalībnieki.

Konkurss tapis sadarbībā ar "PetCity”.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu