"Varbūt viņiem jāsauc lietas īstajos vārdos..." Šūmahera ilggadējais menedžeris leģendārā pilota ģimeni apvaino melos

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Mihaels Šūmahers
Mihaels Šūmahers Foto: Reuters/ScanPix

Ilggadējais Mihaela Šūmahera menedžeris Vilijs Vebers sarunā ar Itālijas laikrakstu "La Gazzetta dello Sport" kritiski izteicies par sava bijušā klienta ģimeni.

Kā zināms, Šūmahers 2013. gadā cieta kalnu slēpošanas negadījumā, kā rezultātā viņš ar gūtajām galvas traumām cīnās vēl šobaltdien.

Leģendārā pilota ģimene visus šos gadus par Šūmahera stāvokli nav izplatījusi teju nekādu informāciju. Šūmaheru apciemot tiek tikai daži no viņa tuvākajiem draugiem, piemēram, pilota ilggadējais boss "Ferrari" komandā Žans Tods.

Tomēr Šūmahera ilggadējais menedžeris gan netika iekļauts šaurajā cilvēku lokā, kuriem ģimene atļauj satikties ar leģendāro pilotu.

"Simtiem reižu mēģināju sazināties ar Korinu [Šūmahera kundzes vārds], bet viņa nekad neatbildēja," atceras 80 gadus vecais Vebers.

Bijušais menedžeris atminas, ka jau pavisam neilgi pēc traģiskā negadījuma viņš sazinājies ar Žanu Todu, lai apspriestu Šūmahera apciemošanu.

"Prasīju Žanam Todam: vai man doties uz slimnīcu? Viņš lika man pagaidīt, jo Šūmahera apciemošanai neesot īstais brīdis. Es zvanīju nākamajā dienā, un neviens klausuli vairs necēla.

Es tādu rīcību negaidīju un par to esmu dusmīgs vēl šobaltdien," pirmās dienas pēc negadījuma atcerējās Vebers.

Šūmahera bijušais menedžeris atklāja, ka, laikam ejot, viņa attiecības ar bijušā klienta ģimeni nav uzlabojušās.

"Viņi mani turēja ārpus aprites, konstanti sakot, ka vēl ir pāragri Mihaelu apciemot. Tagad ir par vēlu. Ir pagājuši deviņi gadi. Varbūt viņiem beidzot lietas vajadzētu nosaukt īstajos vārdos. No sākuma es situāciju sapratu, jo allaž esmu darījis visu, lai pasargātu Mihaela privāto dzīvi. Bet kopš negadījuma no viņiem esmu dzirdējis tikai melus," kritiski izteicās Vebers.

Šūmahera un Vebera darba attiecības pārtrūka 2010. gadā, kad vācu pilots atgriezās F-1, lai pārstāvētu "Mercedes" komandu. Vebers centās savu ilggadējo klientu atrunāt no atgriešanās autosporta karaliskajā klasē, bet Šūmahers bija nepiekāpīgs un abi ilggadējie kolēģi gāja katrs savu ceļu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu