Dženiferas Lopesas mamma komentē meitas ceturtās laulības

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: AFP / Scanpix

Neilgi pēc Dženiferas Lopesas un Bena Afleka kāzām par abu savienību izteikusies arī Dženiferas mamma Gvadalupe Rodrigesa. Viņa uzskata, ka meita izdarījusi pareizo izvēli.

Gvadalupe ka ir pārliecināta, ka mīlestība starp viņas meitu un jauno znotu Afleku (49) ilgs mūžīgi.

Lopesa pēc kāzām arī nomainīja savu vārdu uz Dženifera Afleka. Mamma uzskata, ka tas tikai pierāda, ka abu mīlestība ir patiesa un viņi dzīvos laimīgi līdz mūža galam.

Vienu gan piebilda: "Viņai vajadzēja viņu apprecēt jau pirmajā reizē."

Apollo.lv jau vēstīja, ka 16. jūlijā Lopesa un Afleks devās uz Lasvegasu un bez liekas kņadas salaulājās mazā, baltā kāzu kapelā. Lopesa un Afleks šā gada aprīlī otro reizi paziņoja par saderināšanos - abus vienoja romantiskas attiecības 2000. gadu sākumā un 2002. gadā abi gatavojās kāzām. Divus gadus vēlāk viņi tomēr nolēma iet katrs savu ceļu.

Taču pēc 20 gadiem viņi šoreiz līdz altārim tika.

"Mēs to izdarījām. Mīlestība ir skaista. Mīlestība ir jauka. Un izrādās, ka mīlestība ir pacietīga. Divdesmit gadu pacietība,” vēstulē saviem faniem rakstīja popdīva, apstiprinot jauno statusu.

Iepriekš izskanējis, ka Lopesa ar mammu bērnībā nav labi sapratusies, un 18 gadu vecumā aizgāja no mājām.

"Viņa darīja to, kas viņai bija jādara, lai izdzīvotu, un tas padarīja viņu stipru, bet tas arī padarīja viņu neciešamu. Uz mums viņa izlika savas dusmas," dokumentālajā filmā "Halftime" ("Puslaiks") stāstīja Lopesa.

Mamma, atbildot uz meitas izteikumiem, sacīja: "Es biju tālu no ideālās mātes. Vienīgais, ko varu teikt, - visu, ko darīju, es darīju bērnu interesēs."

Dokumentālajā filmā Lopesa sacīja, ka viņas māte ir sarežģīta persona, taču viņa vēlējās audzināt savas trīs meitas tā, lai viņām nebūtu jāpaļaujas uz vīriešu klātesamību.

Lupe sacīja: "Es vienmēr uz viņām liku augstākās cerības. Tas bija tāpēc, lai parādītu, ka viņas var labāk. Ar Dženiferu bija visgrūtāk. Mēs vispār nesapratāmies."

Lopesa sacīja, ka viņai bija jāpamet mājas 18 gadu vecumā, jo viņas ar māti pamatīgi sastrīdējās. "Kādu vakaru mēs sastrīdējāmies, un es vienkārši aizgāju."

Izrādās, ka Afleks vienmēr bijis tuvs Dženiferas Lopesas mātei, vēsta "Us Weekly", un viņi uzturēja kontaktus arī pēc abu pirmās šķiršanās.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu