"Positivus" rīkotājs Ģirts Majors komentē festivāla nākotni (1)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Paula Čurkste/LETA

Noslēdzoties mūzikas festivālam "Positivus", tā rīkotājs Ģirts Majors intervijā "TV3" pauda, ka izpildījis finanšu un apmeklētības mērķus, bet peļņu nav guvis. Viņš atklāj festivāla nākotnes plānus.

Festivāla "Positivus" kopējais budžets šogad bija ap dieviem miljoniem eiro. Majors atzīmēja, ka festivāls kopumā reti kad bijis pelnošs, un tā tas bijis arī šogad, bet uzņēmumam bijuši citi lieli projekti, kas ļaušot gadu noslēgt "plusos".

Pēc Majora vārdiem, festivāla radītie zaudējumi nav bijuši tādi, kas radītu problēmas nākotnē. Viņš atzīmēja, ka šogad festivāla finansiālo pusi būtiski ietekmējušas strauji augošās izmaksas, piemēram, zaudējumus radīja eiro kursa kritums pret ASV dolāru.

Foto: "Positivus" festivāla noslēdzošā diena

Sestdienā festivālu apmeklējuši ap 20 000 apmeklētāju, bet piektdien to bijis mazāk. Apmēram 3500 apmeklētāju bijis no ārzemēm - vairāk no Lietuvas, mazāk no Igaunijas.

Majors domā, ka krīzes ietekmē lielie pasākumi notiks arī nākamgad, bet kopumā nākamajā gadā būs mazāks dažādu koncertu piedāvājums nekā šogad.

Festivāla rīkotājs solīja, ka "Positivus" būs arī nākamgad un notiks Rīgā, arī nākamgad lielu uzsvaru liekot uz hiphopa izpildītājiem.

Vairāk uzzini video!

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu