"Trīs stundu laikā no vīnogas kļuvu par rozīni." Dziedātāja Elīna Gluzunova komentē savas vizuālās pārmaiņas

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums

Šova "X Faktors" trešās sezonas uzvarētāja, influencere un manikīra speciāliste Elīna Gluzunova jaunajā kanāla "STV Pirmā" šovā "Iečeko slavenību" atklāj, ka nesen atvadījusies no kuplajām lūpām un to, vai šobrīd ir apmierināta ar savām vizuālajām pārmaiņām.

Gluzunova neslēpj, ka veikusi vairākas skaistuma uzlabošanas procedūras. Mēnesī viņa tērē apmēram 300 eiro dažādām skaistumkopšanas procedūrām. Papildus tam ir arī injekcijas, kas īpaši piesaistīja raidījuma vadītāja, aktiera Andra Buļa uzmanību.

Elīna atklāj, ka nesen veikusi lūpu samazināšanas procedūru, kas esot bijis sāpīgs process. "Tas īsti nebija "čiks" un izņem. Tas bija sāpīgāk nekā tad, kad tās "piepilda"," atklāj Gluzunova.

Viņa stāsta, ka todien strādājusi, un dienas beigās, novelkot masku, viņu sagaidījis pārsteigums. ""Kur ir manas lūpas?" Es no vīnogas trīs stundu laikā kļuvu par rozīni! No kuplām lūpām vienkārši sačākstējusi tantīte..." atminas Gluzunova.

Gluzunova gan savos sociālajos tīklos atklāj, ka divas nedēļas pēc lūpu izņemšanas ar pavisam citu tehniku izveidojusi savu perfekto lūpu izskatu.

Raidījumā izskanēja arī jautājums par to, vai šobrīd dziedātāja ir apmierināta ar savu ārējo veidolu: "Agrāk es izskatījos pēc vienkāršas meitenes, tagad es izskatos autoritārāk."

Par mākslīgo skaistumu un to, ko savā izskatā uzlabojusi, Elīna Gluzunova atklāja TVNET Grupas tiešsaistes žurnālam "Klik". Lasi interviju šeit!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu