Baiba Sipeniece-Gavare par atvaļinājumu - mēnesi bez kosmētikas un uz ūdens

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

No mēnesi ilgas atpūtas brīvdienu mājā Igaunijā dzimtenē pārradusies radio "Star FM" rīta raidījuma "Zoopasta vadītāja" Baiba Sipeniece-Gavare. Izdevumam "Privātā Dzīve" pastāsta, kā pavadījusi atvaļinājumu.

Šovu un pasākumu vadītāja Baiba Sipeniece-Gavare smej, ka, atgriežoties Rīgas dzīvē un gatavojoties stāties ar izrādēm publikas priekšā, viņai nu ir pamatīgi jāsakopjas.

"Jāsaved sevi kārtībā, jo, dzīvojot laukos mēnesi, man arī paskats ir kā īstam lauku cilvēkam."

Teju mēnesi viņa nostaigājusi basām kājām. "Un biju bez kosmētikas. Piedzīvoju arī vecmāmiņām ierastās situācijas, kad braukšana uz veikalu ir liela taisīšanās. Ieniru absolūti mierpilnā harmoniskā lauku dzīvē tik ļoti, ka negribējās vērt vaļā nevienu ziņu portālu un lasīt ziņas par karu... Lai gan bez tā jau neiztiku, cenšoties uztvert vien pašu nepieciešamāko."

Bijusi arī diena, kad Baiba nav ne ar vienu runājusi, arī ne pa telefonu. "Sapratu, ka tādas dienas katram cilvēkam ir nepieciešamas, lai vējš visas domas izpūš," dalās atraktīvā pasākumu vadītāja.

Turpmākajās nedēļas nogalēs Latvijas pilsētās Sipeniece-Gavare atsāks tikties ar skatītājiem pašas veidotajā stāvizrādē "Vienreiz jau var".

Sipeniecei-Gavarei jau labu laiku ir ģimenes lauku mājas Sāremā salā, Igaunijā, kurp viņa dodas, lai relaksētos. 

Vairāk lasi žurnāla "Privātā Dzīve" 19. jūlija numurā!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu