VIDEO ⟩ "Viņa sirds sitās strauji, viņš nespēja formulēt vārdus." Līgavainis tiek sazāļots savā kāzu dienā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: IVASHstudio/Shutterstock

Līgava Brendija platformā "TikTok" dalījās ar kadriem, kuros redzams viņas līgavainis Billijs brīdī, kad viņa uzvedība kāzu dienā kļuva biedējoša. Billija dzērienam tika piejaukts aderāls, vēsta medijs "New York Post".

"Daloties ar savu emocionālo stāstu par to, ka Billija dzērienam tika piejaukts sasmalcināts aderāls, Brendija vēlējās pievērstu uzmanību iespējamajām letālajām sekām," viņa rakstīja "TikTok" ierakstā, kam šobrīd ir vairāk nekā 6,8 miljoni skatījumu.

Klipā redzams, kā Brendija stāv ārā savā kāzu kleitā un cenšas mierināt Billiju, kamēr viņš raud un cenšas "savākties".

"Šajā brīdī es baidījos, ka viņš saļims un nokritīs," rakstīja Brendija, kura redzama, cenšoties nomierināt savu satraukto un dezorientēto topošo vīru.

"Viņa sirds sitās strauji, viņš nespēja formulēt vārdus. Viņš mēģināja pateikt man savus solījumus, bet nespēja. Viņa emocijas bija sakāpinātas," teikts "TikTok" publicētajā video.

Video: Brandy_Billy/"TikTok"

@brandy_billy SHARING THIS VIDEO COULD HELP PREVENT THIS FROM HAPPENING TO YOUR DAUGHTER, MOTHER, SON, OR FRIEND! @NightCap #nightcappartner #coveryourdrink #savealife #prevention #brandybillywedding ♬ Love Me Like You Do - Elena Gray

Komentāros viņa uzskaitīja Billija simptomus, tostarp "svīšana, ādas sārtums, paātrināta sirdsdarbība, sausa mute, nespēja veidot vārdus, emocionāli kāpumi un kritumi, brīžiem apjukums, dusmas" un atzina, ka ir noraizējusies, ka viņam draud insults vai sirdslēkme.

Brendija galu galā nodeva savu līgavaini uz medmāsas pārbaudi un piebilda, ka vēlāk Billijam tika veiktas pārbaudes uz narkotiku daudzumu asinīs. Tikmēr "Parkside Resort" kāzu vieta "Pigeon Forge", Tenesī štatā, palīdzēja veikt izmeklēšanu, lai noskaidrotu, kas notika.

Pāris no Ričmondas, Kentuki štatā, norādīja, ka galu galā viņi uzzināja, ka kāds vārdā nenosaukts kāzu viesis piebēra līgavainim dzērienā aderālu.

"Daudzi cilvēki apzināti kombinē alkoholu un aderālu, lai ballētos trakāk un ilgāk," viņi rakstīja. "Tāpēc viņi pieber tos dzērienos citiem, domādami, ka visu nakti būs jautri."

""Paldies" jums par to, ka radījāt šādu traumu manai ģimenei," viņi rakstīja video beigās.

Aderāls jeb zāles, kas sastāv no atkarību izraisošiem amfetamīna sāļiem, galvenokārt tiek lietotas, lai ārstētu cilvēkus ar uzmanības deficīta un hiperaktivitātes sindromu, taču tās var būt bīstamas, ja tiek ļaunprātīgi lietotas vai kombinētas ar alkoholu - jo stimulantu un depresantu kombinācija var bojāt centrālo nervu sistēmu, brīdina Amerikas Atkarību centri, potenciāli palielinot negadījumu risku.

Cilvēki pārpludināja komentāru sadaļu ar līdzjūtības vārdiem, kā arī ar saviem šausmu stāstiem par narkotiku un alkohola sajaukšanu.

"Es to darīju koledžā (man pašam izrakstītas zāles), un tas bija vēl sliktāk. Es domāju, ka nomiršu - es esmu tik šokēts, ka tas notika ar jums kāzu dienā," kāds skatītājs izteica līdzjūtību.

Citi aicināja pāri vērsties tiesā pret cilvēku, kurš sazāļoja Billiju, un saņemt zaudējumu atlīdzību, ko izmantot atkārtotām kāzām.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu