VIDEO Bēgot no policijas, iereibis autovadītājs iegāžas apiņos

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Stone36/Shutterstock

Saulkrastu novadā pašvaldības policijai sadarbībā ar valsts policiju veiksmīgi izdevies notvert iereibušu autovadītāju, kurš, kā izrādās, bija izsludināts arī Valsts policijas meklēšanā, vēsta raidījums "Degpunktā".

Šonedēļ manīts kāds "Volkswagen Gofl" vadītājs, kurš šķitis aizdomīgs vairākiem citiem ceļu satiksmes dalībniekiem, kas nav palikuši vienaldzīgi un ziņojuši atbildīgajām iestādēm. Likumsargi pēc informācijas saņemšanas nekavējoties uzsāka pārbaudi.

"Policija saņēma izsaukumu par auto, kura vadītājs, iespējams, atrodas alkohola reibumā. Patrulēšanas laikā automašīna tika atrasta netālu no Lilastes. Tur tika uzsākta pakaļdzīšanās. Kad autovadītājs nolēma apstāties, tad sāka bēgšanu un iemuka mežā, kur iegāzās apiņos," stāsta policijā.

Mūkošais autovadītājs tika notverts un veiksmīgi nogādāts līdz pašvaldības policijas auto, kur kādu laiku varēja pavadīt aiz restēm, sagaidot Valsts policijas darbiniekus kopā ar visu apiņu rotu, kas bija aptinusies ap kaklu mukšanas laikā.

Pēc aizturētā identificēšanas tika noskaidrots, ka vīrietis ir izsludināts meklēšanā Valsts policijā. Aicinām ikvienu autobraucēju – pamanot aizdomīgas situācijas uz ceļa, ziņot par to.

Video: "Degpunktā" sižets

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu