Miljonāre Dina Zuzāne iepazīstina ar vīriešiem, ar kuriem bieži manāma saviesīgos pasākumos

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Pēc šķiršanās no vīra miljonāri, mecenāti un mākslas kolekcionāri Dinu Zuzāni saviesīgos pasākumos pavada divi kungi. Nesenā raidījumā viņa iepazīstināja, kas viņi ir.

Raidījuma vadītājs Andris Bulis atklāj, ka ir dzirdējis, ka cilvēki interesējas, kas ir Dinas vīrietis, kurš pavada viņu uz saviesīgiem pasākumiem. Viņa pastāsta, ka tie ir divi vīrieši, ir draugi.

Pēc šķiršanās ar bijušo vīru Dina stāsta, ka ir draugi, kas viņu regulāri apciemo un neatstāj vakaros skumt vai pārdzīvot. "Draugi, tā ir baigā vērtība. Mani puiši nokrita vienkārši "pakš" no debesīm, tāpēc paldies viņiem. "Instagram" ir viena traka lieta. Viens no puišiem man vienkārši uzrakstīja, jo mums ir kopīgas paziņas. Arī ar otru es arī sarakstījos," par iepazīšanos ar saviem diviem jaunajiem draugiem pastāsta Dina.

Raidījuma vadītājs vēlējās noskaidrot, kā staltie kungi sadala, kurš kurā reizē Dinu vedīs uz kādu no pasākumiem. Viņa pastāsta, ka skatās pēc interesēm un noteic: "Viņi abi brauc vienkārši dievīgi."

Zuzāne arī atbildēja par to, vai viņai draudējušas briesmas, vai bijuši citi iemesli, kāpēc viņai ir svarīga vīriešu klātbūtne:

"Man ir svarīga vīrišķā enerģija. Man ir svarīgi, lai mani normāli pavada un pasniedz roku, uzvelk mēteli. Ir elementāras lietas, kas man patīk.

Varbūt tas skan sievišķīgi stulbi, bet es aizvien uzskatu, ka sievietei blakus ir jābūt vīrietim."

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka kanāla šovā "Iečeko slavenību" mākslas kolekcionāre stāstīja, ka pēc šķiršanās no bijušā vīra palikusi dzīvot abu laulības laikā iekoptajā mājā Ķīpsalā. Zuzāne iepazīstināja ar glauno īpašumu, izrādot savu mākslas kolekciju un stāstot par mīļākajām vietām mājā.

2021. gadā Dina ar savu bijuši vīru - miljonāru, azartspēļu zāļu saimnieku un mākslas mecenātu Jānis Zuzānu lēma šķirt 40 gadus ilgo laulību, kurā dzimušas divas meitas - Elīna Janevica un Kristīne Zuzāne. Zuzānu pāris apprecējās 1986. gada janvārī, bet abu attiecības sākušās jau krietni agrāk.

Zuzāns 2021. gada vasarā izgāja sabiedrībā ar jauno draudzeni - Ilzi, ar kuru kopā ir joprojām. Abi esot saskatījušies "Zuzeum" kādā no Zuzāna lekcijām par mākslu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu