FOTO Zelensku pāris pozē prestižajam amerikāņu žurnālam "Vogue"

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Olena Zelenska un Volodimirs Zelenskis 2019. gadā.
Olena Zelenska un Volodimirs Zelenskis 2019. gadā. Foto: EPA/Scanpix

Ukrainas pirmā lēdija Olena Zelenska rotā prestižā žurnāla "Vogue" vāku un žurnālam sniegusi arī atklātu un emocionālu interviju. Fotogrāfijas tapušas kara apstākļos Kijivā un ārpus tās.

"Būt uz "Vogue" vāka ir daudzu cilvēku pagodinājums un sapnis. Vienīgais, ko es novēlu viņiem visiem, lai tas nenotiktu kara dēļ viņu valstīs. Es vēlētos, lai jūs redzētu katru ukraiņu sievieti šeit, manā vietā. Kura cīnās brīvprātīgi, apmetas bēgļu nometnēs, dara savu darbu paralēli sirēnas skaņām. Viņas visas ir pelnījušas būt uz žurnālu vākiem! Ikviena no jums, manas mīļās ukrainietes, tagad ir mūsu valsts seja un vāks," publicējot "Vogue" bildes savā "Instagram", raksta Zelenska.

Kad prezidents Volodimirs Zelenskis pirmo reizi nolēma kandidēt uz šo amatu, pirmā lēdija Olena Zelenska bijusi sarūgtināta. "Es respektēju viņa izvēli un sapratu, ka viņam šis ir svarīgs solis. Tajā pašā laikā es jutu, ka mana un manas ģimenes dzīve mainīsies radikāli," atklāj Olena.

Intervijā Zelensku pāris pauda, ka karš arī ļoti stiprinājis abu attiecības.

"Olena patiešām ir mana labākā draudzene," saka prezidents Zelenskis. "Viņa ir arī patriote un ļoti mīl Ukrainu. Tā ir taisnība. Un viņa ir lieliska māte."

Žurnāla "Vogue" fotoattēlus uzņēmusi slavenā amerikāņu fotogrāfe Annija Leibovica.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu