Miega horoskops: cik daudz miega nepieciešams katrai Zodiaka zīmei un kurām zīmēm sapņi ir pravietiski?

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ljupco Smokovski/ Shutterstock

Uzzini, kurām Zodiaka zīmēm ir pravietiski sapņi, bet kurām pat nevajadzētu pievērst uzmanību sapnī redzētajam.

AUNS

Auns savā būtībā ir nelokāms līderis, kuram nekad nav gana. Karjerisms Aunam bieži traucē veselīgam miegam un labam atpūtai. Parasti šīs zīmes pārstāvji guļ apmēram piecas stundas, bet tik īss miega periods ne vienmēr papildina spēkus. Daudzi Auni upurē savu veselību, vēloties nezaudēt savu statusu. Auns ir "naktsputni", viņi ilgi var būt nomodā. Auni ir ļoti enerģiski un aktīvi, tāpēc viņiem var būt grūti aizmigt, ja "akumulators vēl nav izlādējies". Tas jo īpaši attiecas uz bērniem vai pusaudžiem. Bērnus, kuri pēc Zodiaka zīmes, ir Auni, ieteicams pēc iespējas vairāk nodarbināt dienas laikā.

VĒRSIS

Veneras ietekme padarīja šīs zīmes pārstāvjus par estētiem. Tāpēc viņu guļamistabā vajadzētu valdīt komforta un skaistuma atmosfērai, tikai tādā veidā sapnis būs pilnīgs. Nekādu skaļu modinātāju vai militāras disciplīnas – Vēršiem nepieciešama maiga un sirsnīga pamošanās, pretējā gadījumā noskaņojums tiks sabojāts. Visa veida aktivitātes, tostarp draudzīgas tikšanās un alkohola lietošana, jāpabeidz ne vēlāk kā trīs stundas pirms gulētiešanas. Iedzimta spītība un darbaholisms, kā arī vēlme pierādīt savu lietu var traucēt Vērsim mierīgi gulēt.

DVĪŅI

Dvīņi var viegli aizmigt - tiklīdz pieskaras spilvenam. Lai arī cik Dvīņi stundas diennaktī pavadītu miegā, vienmēr ir sajūta, ka vajadzētu vēl. Dvīņu sapņi gandrīz vienmēr ir spilgti, krāsaini un interesanti. Simbolus un notikumus, kas notiek kādas zīmes sapņos, dažreiz var saukt par pravietiskiem. Tāpēc Dvīņiem vajadzētu vairāk analizēt savus sapņus, jo viņi spēj atšifrēt Visuma zīmes. 

VĒŽI

Vēži, kurus pārvalda Mēness, biežāk nekā citas zodiaka zīmes cieš no staigāšanas miegā. Bet tas arī ļauj viņiem redzēt pravietiskus sapņus, precīzi un dziļi analizēt redzamos simbolus. Jutīgiem un maigiem Vēžiem ir nepieciešams pilnvērtīgs astoņu stundu miegs. Un vislabāk viņi guļ savās mājās, mājīgā gultā un pazīstamu interjera priekšmetu ieskauti. Vēži izturas pret miegu kā savdabīgu rituālu: ieejiet vannā, uzvelk ērtu pidžamu, aizdedz sveces utt. Vēžiem arī patīk slēpties! Sega darbojas kā apvalks, kas pasargā no ārpasaules.

LAUVA

Lauvām pietiek septiņas stundas miega, lai viņi atkal būtu aktīvi un enerģiski. Lauvas bieži vien ir enerģijas pilnas līdz vēlai naktij. Pēc darba vai skolas viņi var doties uz ballīti līdz rītausmai. Taču reizēm Lauvām ir grūtības aizmigt, ko var viegli atrisināt ar vienkāršiem relaksācijas paņēmieniem: masāžu, vannu, elpošanas vingrinājumiem. Sapņu interpretācijā Lauvas nav īpaši veiksmīgas. Bet viņiem vajadzētu pievērst uzmanību un analizēt sapņus, kuros parādās visa veida gaismas avoti un uguns.

JAUNAVA

Miega ilguma ziņā viņi ir tuvi Aunam, taču atšķirība ir tāda, ka Jaunavām vienmēr miega ir par maz. Viņi ātri atgūst spēkus, lai pēc četrām piecām stundām atgrieztos ierindā. Pārmērīgu analītisku un neirotisku tieksmju dēļ šīs zīmes pārstāvji biežāk nekā citi cieš no murgiem. Jaunavas sapņos redz savu dzīvi, pazīstamus objektus un situācijas, piedzīvo dienas notikumus. Viņu sapņu pasaulē praktiski nav fantāzijas elementu. Ja Jaunava nevar aizmigt, turpinot bezgalīgi ritināt savā galvā kādu emocionālu pārdzīvojumu, ieteicams savienot aromterapiju un meditāciju.

SVARI

Svaru svarīgākā vajadzība ir veselīgs miegs vismaz astoņas stundas dienā. Dienas laikā šīs zīmes pārstāvji nogurst, tāpēc viņiem ir nepieciešama laba atpūta. Viņiem miegs spēlē labākā pretstresa lomu. Svariem patīk ērtas un ērtas gultas, un viņi ar nepacietību gaida brīdi, kad beidzot varēs tajās apgulties. Pravietiski sapņi diezgan bieži piepilda Svaru sapņu pasauli, taču viņi nav pieraduši pievērst uzmanību šādām zīmēm. Ieteicams šī Zodiaka zīmju pārstāvjiem atcerēties savus sapņus un mēģināt tos analizēt.

SKORPIONS

Noslēpumainiem un mistiskiem Skorpioniem patīk naktsdzīve. Viņu aktivitāte un radošais impulss bieži sākas līdz ar tumsas iestāšanos, tāpēc ne vienmēr ir iespējams pa nakti gulēt. Šīs zīmes sapņi ir diezgan fantāzijas pilni un neparasti, tos ir grūti atrisināt. Bet Skorpioniem patīk skatīties un atcerēties savus sapņus, smeļoties no tiem iedvesmu un spēku.

STRĒLNIEKS

Iespējams, ka Strēlnieks var būt pirmajā vietā to cilvēku sarakstā, kam visvairāk patīk gulēt. Viņi guļ pie katras izdevības: transportā, garlaicīgā sanāksmē, lekcijā, pie televizora utt. Strēlnieki piekopj aktīvu dzīvesveidu, bieži ceļo, tāpēc viņiem ir jāatgūst spēki. Bet! Strēlniekiem nepatīk tērēt daudz laika nakts atpūtai, tāpēc viņu miegs ir tālu no ieteicamajām normām. Šīs pazīmes dēļ zīmes pārstāvjiem ir specifiski bioritmi, kas reti sakrīt ar apkārtējo ritmiem. Strēlnieki var gulēt pa dienu, vakarā vai pat pēc brokastīm. Un dažreiz viņi var palikt bez miega vienu dienu, ja situācija to prasa. Viņu sapņi ir skaidri un reāli.

MEŽĀZIS

Visnopietnākā un disciplinētākā zīme guļ septiņas līdz astoņas stundas. Mežāžiem ir svarīgs režīms. Viņi var atļauties pagulēt pāris stundas ilgāk vai pa dienu apgulties, bet tikai tad, ja tas netraucē darbam. Stress var traucēt miegu, bet meditācija, silta, relaksējoša vanna un viegla masāža var palīdzēt nomierināties un aizmigt. Mežāžu sapņiem nav nekādas nozīmes, tāpēc viņi neatceras redzēto un necenšas analizēt zīmes.

ŪDENSVĪRS

Ūdensvīri bieži guļ maz, viņiem pietiek ar piecām līdz sešām stundām nakts atpūtas. Lai aizmigtu, dažreiz ir jāpieliek ievērojamas pūles: jāizslēdz sīkrīki, jānomierina domu plūsma un jāatslābina ķermenis. Šīs zīmes pārstāvjiem bieži ir pravietiski sapņi, taču tie nav vienkārši un neskaidri. Viņu sapņi ir ļoti krāsaini, taču tajos var atrast zīmes, kas kļūs par mājienu un palīdzēs problēmu risināšanā. 

ZIVIS

Zivis ir lielas miega cienītājas. Viņi guļ daudz un pie katras izdevības. Un tas notiek nevis nepieciešamības, bet mīlestības dēļ. Miegs Zivīm ir veids, kā atrauties no realitātes, ienirt sapņu pasaulē, aizmirst par problēmām un raizēm, atslābināt ķermeni un atjaunot spēkus. Tāpēc Zivīm nepieciešamas vismaz deviņas stundas vai pat vairāk. Zivis ir ļoti jūtīgas, tām ir attīstīta intuīcija un iztēle. Viņu sapņi ir piepildīti ar pravietiskām zīmēm, kuras Zivis bieži nepamana un neuztver nopietni. Īpaša uzmanība jāpievērš sapņiem par ģimeni, attiecībām, bērniem.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu