Policija festivālā "Summer Sound" strādās pastiprinātā režīmā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Zane Bitere / LETA

Jau rītvakar, 29. jūlijā, Liepāju pieskandinās divu dienu vasaras festivāls "Summer Sound". Kā katru gadu, arī šoreiz Valsts policija kopā Liepājas Pašvaldības policiju festivālā strādās pastiprinātā režīmā, lai uzraudzītu sabiedrisko kārtību, talkā nāks arī papildspēki no Rīgas.

Visiem liepājniekiem un pilsētas viesiem VP iesaka būt tolerantiem un saprotošiem – paredzams, ka cilvēku pilsētā būs daudz, iespējams, arī ceļu satiksme būs apgrūtināta. Tāpat VP atgādina, ka policija pievērsīs uzmanību visiem transportlīdzekļu vadītājiem, vai tiek ievēroti Ceļu satiksmes noteikumi, taču īpaša uzmanība tiks pievērsta elektroskūteru vadītājiem, vai tie nevada spēkratu reibumā un vai ievēro citus noteikumus.

Tāpat policija festivāla laikā rūpīgi uzmanīs, vai netiek lietotas vai realizētas narkotiskās vielas, - te palīdzēs arī piesaistītie kinologi ar dienesta suņiem.

Policijas padomi festivālam

Pirmkārt policija atgādina apmeklētājiem, dodoties baudīt festivālu, neaizmirst par savu drošību, īpaši atcerēties par drošību ūdens tuvumā, kā arī neatstāt bez uzraudzības mazākos pasākuma apmeklētājus. Bērni un pusaudži, kuri nav sasnieguši 18 gadu vecumu, bez pieaugušo klātbūtnes nedrīkst atrasties sabiedriskā vietā pēc plkst. 23.

Otrkārt, VP atgādina festivāla apmeklētājus parūpēties ne tikai par savu, bet arī par mantu drošību, neatstājot bez uzraudzības somas un citas personīgās mantas. Īpaši aicina uz pasākumu neņemt līdzi vērtīgas lietas, kā arī tās neatstāt telšu pilsētiņā. Policijas novērojumi liecina, ka ir personas, kuras šādos pasākumos ļaunprātīgi izmanto iereibušus cilvēkus, kuri zaudējuši modrību, lai nozagtu viņu personīgās mantas.

Treškārt, ja esi festivālā atradis nozaudētas mantas, tās vari nogādāt uz atrasto mantu telti, kas atradīsies pie festivāla teritorijas. Visas atrastās mantas, kurām īpašnieki neatradīsies festivāla laikā, pēcāk tiks nogādātas Valsts policijā.

VP atgādina, ka pasākuma norises vietā lidojumi ar bezpilota lidaparātiem jeb droniem ir aizliegti. Valsts policija un Liepājas Pašvaldības policija veiks aizlieguma ievērošanas kontroli

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu