Par spīti draudiem par arestēšanu un izdošanu Krievijai noticis Galkina koncerts Turcijā (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Maksims Galkins koncertzālē „Dzintari”
Foto: Maksims Galkins koncertzālē „Dzintari” Foto: Jānis Škapars/TVNET

Krievu komiķis, televīzijas raidījumu vadītājs Maksima Galkina koncerts Turcijas pilsētā Antālijā raisīja runas vēl pirms lielā notikuma. Tika lēsts, ka koncerts tiks atcelts, jo viņu nevēlas redzēt pilsētas iedzīvotāji, pēc tam parādījās informācija, ka koncerta laikā mūziķi varētu arestēt un izdot Krievijai, liecina sociālajos tīklos pieejamā informācija.

Neskatoties uz dažādām runām, koncerts notika, un komiķis izpildīja daudzas Allas Pugačovas dziesmas. Sociālajos tīklos Galkins nodemonstrē pilnu zāli cilvēku, ovācijas, līdzi dziedāšanu un celšanos kājās.

Galkins arī izpildīga fragmentu no dziesmas "Арлекино" ("Arlekino"), priecīgs staigājot pa skatuvi.

Par iespējamo Galkina arestu paziņoja politiķis Romāns Hudjakovs, kurš bija drošs, ka Turcijā Maksimu arestēs un izdos Krievijai.

"28. jūlijā Maksimam Galkinam ir paredzēts koncerts Turcijā. Turcijā, kas nav nedraudzīga valsts un kur mūsu tūristi labprāt dodas atvaļinājumā, un viennozīmīgi ne tāpēc, lai paskatītos uz pretīgo Galkinu. "Humorists" provokators, visticamāk, tiks arestēts un izdots Krievijai. Tā ir laba ziņa. Galu galā Krievijā pret viņu ir ierosināta krimināllieta," savā "Instagram" rakstīja Hudjakovs.

Nav zināms, vai slavenības sieva un bērni devušies kopā ar viņu uz Turciju vai tomēr palikuši Jūrmalā. Atgādinām, ka Alla Pugačova solīja atgriezties Krievijā vēl pirms jaunā mācību gada sākuma.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu