Reperis Timati pārpircis Krievijas "Starbucks". "Twitter" norit karsta diskusija par jauno nosaukumu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Reperis Timati ir iegādājies "Starbucks" aktīvus Krievijā. Viņš paziņojis, ka "būtiska zīmola maiņa" nenotiks. Tikmēr mikroblogošanas vietnē "Twitter" tiek apspriestas jaunā nosaukuma idejas.

Kas notika?

Ziņa, ka Krievijas reperis un uzņēmējs Timati (Timurs Junusovs) ir paziņojis par visu "Starbucks" aktīvu iegādi Krievijā, izraisīja karstas diskusijas mikroblogošanas vietnē "Twitter".

"Tagad tas ir oficiāli, visi aktīvi ir iegādāti un atrodas manā un Antona Pinska apbrīnojamā vadībā. Varu apliecināt, ka nav plānota būtiska zīmola maiņa," sacīja Timati.

Sociālo mediju lietotāju reakcijas ir dažādas - no jokiem līdz dusmām.

Uzmanību! Tvīti var saturēt necenzētu leksiku!

Kāds lietotājs dalījies ar logotipu, kas līdzīgs jaunajam "McDonalds" logotipam. Viņš rakstīja: "Tapis zināms, kā Timati nosauks bijušo "Starbucks"."

Cits "Twitter" lietotājs norādīja, ka "labs tīkla nosaukums būtu "Starbutts" ("Dibena zvaigznes")".

Vēl kāds uzskata, ka "labs nosaukums būtu "Timati, ej na***!""

Cits lietotājs norāda, ka, iespējams, tīkls, līdzīgi kā jaunais "McDonalds" nosaukums "Вкусно и точка", tiks pārdēvēts par "Melna kafija un punkts". 

Kamēr cits uzskata, ka "viņš noteikti izmainīs nosaukumu uz "BlackStarbucks""

Vēl cits lietotājs norādījis, ka šādam jābūt jaunā "Starbucks" logo. Bildē redzama frāze "Padzeries s*du!".

Savukārt šis lietotājs norādījis: "Runā, ka Timati pievācis sev "Starbucks". Ai, vienalga, ko, tikai, lūdzu, neļaujiet viņam dziedāt."

Šis lietotājs norāda, ka nosaukumam jābūt ""Garšīgi kā bērnībā." Timati ir apsolījis, ka viņa nesen iegādātajā "Starbucks" kafejnīcā kafiju lies no spaiņa" - pievienojot bildi, kur redzama ēdnīcas darbiniece. 

Vēl kāds lietotājs norādījis, ka "100% Krievijas "вкусно и точка" (Jaunā "McDonalds" nosaukums "Garšīgi un punkts") burgerus jau ir novērtējuši visi, tagad aplūkosim kafejnīcas".

2022. gada martā "Starbucks" pārtrauca savu produktu piegādi Krievijai. 23. maijā uzņēmums paziņoja, ka pilnībā pārtrauks savu darbību Krievijā. Tīklam "Starbucks" Krievijā bija 130 tirdzniecības vietas, kurās strādāja aptuveni 2000 darbinieku.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu