"airBaltic" maina formastērpu noteikumus, tagad darbiniekiem atļauj atklāt tetovējumus

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: airBaltic/ publicitātes foto

Latvijas lidsabiedrība "airBaltic" nesen ir mainījusi tās formastērpu noteikumus, atvieglojot noteikumus lidmašīnu apkalpes locekļiem, pilotiem un virszemes apkalpošanas darbiniekiem. Tagad lielākā daļa tetovējumu, frizūru un pīrsingu var palikt redzami arī darba pienākumu pildīšanas laikā.

Alīna Aronberga, "airBaltic" vecākā viceprezidente personāla vadības jautājumos stāsta: "Līdz šim mēs piemērojām tādus pašus noteikumus kā lielākā daļa lidsabiedrību - tetovējumi bija atļauti tikai tad, ja tos ir iespējams viegli paslēpt zem apkalpes standarta formastērpa. Tagad esam ievērojami mīkstinājuši šos noteikumus, ļaujot mūsu darbiniekiem demonstrēt savu individualitāti ar saviem tetovējumiem, frizūrām vai pīrsingiem, ja viņi tā vēlas, vienlaikus lepni valkājot mūsu stilīgos formastērpus. Tiekdamies kļūt aizvien daudzveidīgāki un iekļaujošāki, mēs aicinām visus motivētos profesionāļus pievienoties mūsu komandai."

Lai kļūtu par lidmašīnu apkalpes locekli, "airBaltic" kandidātiem piedāvā apmaksātas astoņas nedēļas ilgas apmācības. Kandidātam ir jābūt vismaz 18 gadus vecam ar vidējās izglītības atestātu, kā arī labām latviešu un angļu valodu zināšanām. Kakla, sejas un galvas, kā arī potenciāli aizvainojošiem tetovējumiem pienākumu pildīšanas laikā ir jābūt aizsegtiem.

Seko mums arī Instagram un TikTok – uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu