Trīs Zodiaka zīmju pārstāvji, kuriem augustā izdosies gan tikt pie naudas, gan būt laimīgiem

Apollo.lv
Foto: Yulia Grigoryeva/ Shutterstock

2022. gada vasaras beigas atsevišķām Zodiaka zīmēm nesīs īpašus finansiālus ieguvumus un emocijām bagātu, laimīgu dzīvi.

SVARI

Svarus sagaida triumfs 2022. gada vasaras pēdējā mēnesī. Svariem noteikti būs saulains augusts. Būsi "zirga mugurā", kas nozīmē, ka noteiktās dzīves jomās Svariem būs priekšrocības.

Kas attiecas uz finansiālo pusi, augusts solās būt finansiāli spēcīgs. Pastāv iespēja tikt paaugstinātam darbā vai saņemt prēmiju. Iespējams, nāksies dot padomus, jo kādam ļoti būs nepieciešams jūsu viedoklis. Augustā Svari izjutīs lielu pārliecību. Būsi augstāk par debesīm – iespējams, noskaidrosies kāda situācija, kas tevi pēdējā laikā ir apkaunojusi.

Svari arī palīdzēs citiem. Būs patiesa vēlme darīt labus darbus. Varbūt sanāks pievienosities labdarības sapulcei vai organizēsiet labdarības pasākumu. Svari ar patiesu vēlmi dalīsies savās finansēs ar tiem, kam tas ir nepieciešams.

MEŽĀZIS

Šīs zodiaka zīmes pārstāvji 2022. gada augustā stāvēs "uz divām kājām". Viena kāja finanses, otra stabilitāte. Saules karte var liecināt, ka gaidāms kāds tālāks ceļojums. Saules karte ir arī triumfa, paaugstinājuma, biznesa karte. Jo īpaši Saule simbolizē zeltu un monētu, tāpēc šī karte apzīmē arī labu finansiālo stāvokli.

Saule nozīmē arī bērnu – jūsu bērnu panākumus vai jauna, veiksmīga biznesa dzimšanu. Mežāži sagaida arī iespējami darījumi ar nekustamo īpašumu (dārga īpašuma pirkšanu vai pārdošana). Un tas nozīmē, ka Mežāžiem augustā noteikti būs stabilas attiecības ar naudu.

SKORPIONS

Skorpioni ir stiprāki, nekā domā, tāpēc var darīt visu, kas vien ienāk prātā. Augusta mēnesī izlec izaugsmes un paplašināšanās karte. Iespējams, sanāks īstenot grandiozus biznesa plānus un sasniegt jaunus apvāršņus. Un tas noteikti dos labus rezultātus.

Skorpioni 2022. gada vasaras beigās izjutīs lielu laimi, viņiem blakus būs tuvākie un mīļākie cilvēki. Papildus finansiālajiem ieguvumiem saņems arī nebeidzamu labu emociju uzplūdu. Skorpioni 2022. gada augustā sagaida mieru un dzīvi "bez drāmas". Skorpioni jebkurā savā cīņā noteikti iznāks kā uzvarētāji.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu