Basketbolista Jāņa Timmas sieva Anna stāsta par abu piedzīvoto attiecību krīzi

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Latviešu basketbolista Jāņa Timmas un viņa sievas Annas Sedokovas dzīvē pēdējo gadu laikā nācies piedzīvot vairākus pārbaudījumus, kas radījuši plaisu abu attiecībās. Abi uz laiku bija pat šķīrušies.

"Pēdējie divi gadi mūsu ģimenei bijuši ļoti sarežģīti. Mēs piedzīvojām divus lielus zaudējumus: nomira mana vecmāmiņa, kura mani audzināja un ļoti mīlēja, un aizgāja bojā mūsu suns Mamba, kurš mums bija kā bērns, žurnālam "Hello!" atklāj Anna.

"Kā pāris piedzīvojām daudzus pārbaudījumus, un joprojām tos piedzīvojam.."

Sedokova ir atklāta un nenoliedz, ka viņas un Jāņa attiecībās bija radusies plaisa: "Sākās pandēmija. Komandas pārstāja spēlēt, koncerti beidzās. Divi pieauguši cilvēki pēkšņi palika bez darba ieslēgti dzīvoklī ar bērniem un suņiem. Mēs lavījāmies ar suni slēgtos bērnu laukumos, kur Jānis varēja stundām ilgi nelegāli trenēties, un skatījāmies uz viņu. Tāpēc, neskatoties uz to, ka viņš mūs ļoti mīlēja, ar basketbolu viņam bija vistuvākās attiecības."

Viņa atzina, ka Mambas nāve burtiski satricinājusi viņu pasauli, un abi tiešām uz laiku pat bija pašķīrušies. 

Saņemties viņai palīdz bērni – meitas Alīna un Monika un dēls Hektors. 

Pagājušajā nedēļā ari Jānis saviem faniem atklāja, ka par suņa zaudējumu joprojām ir smagi runāt.  "Mēs zaudējām savu ģimenes locekli, labāko draugu - suni Mambu." 

Pirms diviem gadiem amerikāņu pitbulterjera kucēns pie basketbolista Jāņa Timmas un viņa sievas Krievijas dziedātājas Annas uz Maskavu atceļoja no Kalifornijas.

"Apllo.lv" jau vēstīja, ka šī gada jūlija sākumā Timmam un Sedokovai ir ģimenes pieaugums - sunītis Bū. Basketbolists pastāstīja, ka sievas dāvinātais sunītis ir Timmas iepriekšējā suņa Mambas māsas kucēns.

2020. gadā Timma un Sedokova mija laulību gredzenus. Šīs ir basketbolista otrās laulības.  Viņš bija precējies ar Sanu Timmu; pāris izšķīrās pēc tam, kad Timma pievienojās Maskavas "Himki" komandai un aizbrauca uz Maskavu, kur satika Sedokovu - ukraiņu izcelsmes slaveno dziedātāju.

Vairāk lasi izdevuma "Privātā Dzīve" 2. augusta numurā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu