Kādam šķiršanās, citam jauns "uzrāviens" attiecībās. Augusta mīlas horoskops

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: dekazigzag/ Shutterstock

Pēdējais vasaras mēnesis kādam var izrādīties krāsains, emociju bagāts arī attiecību jomā. Kādam gaidāma šķiršanās, bet cits teju vai pacelsies mīlestības spārnos. 

Auns

Diemžēl pēdējā laikā interese par partneri ir zudusi. Augusts nesīs notikumus, kas "atsvaidzinās" sajūtas un atkal atgādinās par to, ko mīli un tiec mīlēts.

Vērsis

Vērsim vajadzētu vairāk laika veltīt saviem partneriem, pretējā gadījumā var rasties nopietni strīdi.

Dvīņi

Dvīņiem būs iespēja vairāk laika pavadīt kopā ar savu dvēseles radinieku. Augusta beigās var būt saskarsmes krīze un nopietns strīds, taču tas ātri pāries un iedos attiecībām dzirkstelīti.

Vēži

Vēžiem zvaigznes paredz grūtu lēmumu pieņemšanas periodu. Svarīgi padomāt un saprast, vai ir vērts turpināt būt attiecībās, kas nesagādā prieku.

Lauva

Jūs gaida stabilitāte. Gan tiem, kuri nav attiecībās, gan tiem, kuriem ir partneris.

Jaunava

Jaunavas burtiski kusīs no emocijām. Viņus var sagaidīt brīvdienu romantika vai romāns darbā.

Svari

Šomēnes pirmo reizi pēc ilgāka laika Svariem būs laiks parūpēties par savām attiecībām. Var gadīties nolemt kaut kur doties kopā ar savu dvēseles radinieku vai doties vienatnē. Ja arī lēmums būs par labu vienatnei, pa ceļam kādu satiksit.

Skorpions

Astrologi šīs Zodiaka zīmes pārstāvjiem šomēnes neiesaka uzsākt attiecības. Labāk ir koncentrēties uz sevi un saviem profesionālajiem mērķiem.

Strēlnieks

Ieklausieties savā iekšējā balsī un nepieņemiet pārsteidzīgus lēmumus. Starp citu, partneris par tevi parūpēsies, tāpēc romantika būs garantēta.

Mežāzis

Mežāža attiecības sasniegs jaunu līmeni. Cilvēkiem, kuri sirsnīgi komunicējuši jau ilgu laiku, beidzot būs skaidrs viņu attiecību statuss. Var tikt saņemts iepriecinošs piedāvājums.

Ūdensvīrs

Visa mēneša garumā attiecības ar partneri būs saspringtas. Acīmredzot būs kāds trešais, kas traucēs.

Zivis

Vairāk uzticieties savam partnerim. Neuzticēšanās un pastāvīga attiecību noskaidrošana ne pie kā laba nenovedīs. Šādas situācijas bieži noved pie šķiršanās.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu