Elīna Gluzunova plāno tikt pie jauna tetovējuma - sava kailfoto (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Dziedātāja Elīna Gluzunova jaunajā kanāla STV Pirmā šovā "Iečeko slavenību" stāsta par to, cik daudz viņa pievērš uzmanību ārējam skaistumam, un atklāj, ka šajā vasarā plāno papildināt savus tetovējumus ar pašas kailfoto. 

Elīna Gluzunova atklāj, ka skaistumam pievērš lielu uzmanību: "Milzīgu uzmanību. Man šķiet, ka tas ir tas brīdis, kad sieviete var pabūt ar sevi. Īpaši tad, ja ikdiena - darbs un ģimenes dzīve ir saspringta un piepildīta. Tas ir tas brīdis, kad sieviete var vairākas stundas pasēdēt maliņā un atvilkt elpu."

Dziedātāja ik pa laikam pārsteidz ar pārvērtībām - vēl nesen viņai bija īsi mati, nu jau gari. Viņa skaidro: "Tuvojoties 30 gadu slieksnim, sajutu, ka vajag ataudzēt matus. Tā kā to nevar izdarīt tik ātri, tos pieaudzēju."

Dziedātājas ķermeni rotā arī zīmējumi, proti, tetovējumi. Lai arī deviņus gadus tos nav papildinājusi, viņa atklāj, ka šovasar plāno to darīt: "Jāsagaida tetovētājs no ārzemēm, un tad ķersimies klāt."

Plānos ir notetovēt visu roku, gribu pārtaisīt arī sānu, jo arī tas viss man ir notetovēts, gribu notetovēt arī kāju un krūšu rajonu. Visu gribu notetovēt, jo to jau sen vēlējos. 

Lai gan dziedātāja vēl domā, ko vēlas redzēt uz sava ķermeņa, par vienu viņa ir pārliecināta - viņas ķermeni rotās pašas kailfoto. 

Raidījuma vadītājs Andris Bulis dziedātājai teic: "Tas nozīmē, ka tev ir kailfoto." Dziedātāja, ne mirkli nedomājot, atbild: "Protams. Un tos var redzēt publiski - žurnālā."

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka Gluzunova neslēpj, ka veikusi vairākas skaistuma uzlabošanas procedūras. Mēnesī viņa tērē apmēram 300 eiro dažādām skaistumkopšanas procedūrām. Papildus tam ir arī injekcijas.

Viņa atklāja, ka nesen veikusi lūpu samazināšanas procedūru, kas esot bijis sāpīgs process. "Tas īsti nebija "čiks" un izņem. Tas bija sāpīgāk nekā tad, kad tās "piepilda"," atklāj Gluzunova.

Raidījumā izskanēja arī jautājums par to, vai šobrīd dziedātāja ir apmierināta ar savu ārējo veidolu: "Agrāk es izskatījos pēc vienkāršas meitenes, tagad es izskatos autoritārāk."

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu