"Es precēšos tikai vienu reizi." Dziedošais policists Nikolajs Puzikovs par progresu sievas meklējumos (1)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Jānis Škapars/TVNET

Pašmāju slavenākais dziedošais policists Nikolajs Puzikovs joprojām ir brīva vīrieša statusā, taču jūtas gana nobriedis, lai beidzot veidotu ģimeni. Viņam gan ir savas prasības, ar kurām viņš iepazīstināja sarunā ar "Apollo.lv".

Sarunas sākumā tapa skaidrs, ka dziedošais policists joprojām ir brīvs vīrietis. "Esmu atvērts satikt savu īsto cilvēku, pagaidām man neiet diez cik spīdoši, bet esmu apņēmības un pozitīvisma pilns."

Viņš neslēpj savu pārsteigumu, ka ne vienam vien interesē viņa mīlestības līkloči: "Esmu šokā, cik daudziem cilvēkiem interesē mana privātā dzīve."

Pārsniedzot 30 gadu slieksni, viņš ticis vaļā no jaunības maksimālisma: "Es zinu, ka cilvēkā ir gan plusi, gan mīnusi. Neviens nav ideāls. Man dzīvē ir gājis visādi. Es kategoriski kādreiz nepieņēmu, ka sieviete smēķē, bet, iespējams, tagad, kad esmu apdomājies, ja nu cilvēks ir ļoti foršs un mums ir jūtu ķīmija, es pat varētu atkāpties no šī mīnusa, ko es sievietē negribētu redzēt. 

Es vēlos satikt sievieti, kura ir sirsnīga, vienmēr padomā par otru un, galvenais, kura mani mīlēs un atbalstīs un sekos līdzi lietām, kas man ir svarīgas. Tas ir ļoti svarīgi.

Galvenais, lai ir labs cilvēks, es negribu draudzēties ar sliktu cilvēku, kā, piemēram, ar noziedznieci vai narkomāni.

Jautāts, vai viņš prot atšķirt labu cilvēku no slikta cilvēka, dziedošais policists teic: "Man liekas, ka jā. Es varu ieskatīties acīs un uzreiz "noskenēt". Man liekas, ka acis pasaka daudz par cilvēku."

Prātojot par to, kāpēc līdz šim nav izdevies atrast savu īsto un nodibināt ģimeni, Puzikovs aizdomājas: "Labs jautājums. Man dzīvē ir bijušas vairākas sirds sievietes, kuras esmu ļoti mīlējis, bet vienkārši kaut kā tas viss neaizgāja uz attīstību, es nejutu, ka mums varētu būt nākotne.

Man ir 33 gadi, un es ne reizi neesmu precējies. Es nezinu, vai ar to var lepoties, bet es precēšos tikai vienu reizi savā mūžā, to es skaidri zinu.

Esmu nobriedis. Manuprāt, 33 gadi ir īstais vecums, kad daudz kas ir sakārtojies, saprastas vēlmes un vajadzības. Vīrietis vairs neizjūt vēlmi skraidīt apkārt, tāpēc es, iespējams, gaidīju tieši šo mirkli."

Viņš neslēpj, ka arī ārējam izskatam ir nozīme. "Izskats, manuprāt, ir ļoti svarīgs. Es pievēršu uzmanību dažādām niansēm, kā, piemēram, tam, kā sieviete ģērbjas. Saskatu arī detaļas, piemēram, aksesuārus. Tas tomēr rada pirmo priekšstatu par cilvēku. Bet ar skaistumu ar vien nepietiks. 

Man patīk arī garu un koptu matu īpašnieces. Ja sieviete ir skaista, nav svarīgi, kādā krāsā viņai ir mati."

Puzikovs nosauc arī īpašības, kurām būtu jāpiemīt viņa izredzētajai: "Viesmīlīga, viņai ir jāciena savi vecāki un labi jāizturas pret visiem cilvēkiem."

Dziedošais Valsts policijas Ogres nodaļas policists Nikolajs Puzikovs pēc ilgākas klusēšanas klausītāju vērtējumam šī gada jūlijā nodeva savu jauno vasaras hitu "Vienu soli".

Lai arī savu mūža mīlestību viņš vēl meklē, Nikolajs nav laiku velti zaudējis, jo policijā ir kāpis pa karjeras kāpnēm - no kārtībnieka kļuvis par inspektoru. Bet jau šajā rudenī Nikolaju būs iespējams vērot kādā jaunā TV šovā.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu