Trīs Zodiaka zīmes, kuras vienmēr atgriežas pie bijušajiem partneriem

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Photographee.eu/ Shutterstock

Dažiem cilvēkiem ir nosliece atgriezties pie bijušajiem partneriem. Astrologi nosaka, kuri trīs Zodiaka zīmju pārstāvji tie ir.

VĒZIS

Vēži ir ļoti jūtīgi, romantiski un nostalģiski, kas nozīmē, ka viņi bieži iegrimst atmiņās. Vēžiem jebkura šķiršanās ir traģēdija. Viņiem ir grūti pārraut saites, tāpēc jaunu attiecību iespējamība krasi samazinās. Vēži bieži atgriežas pie saviem bijušajiem. 

Šīs Zodiaka zīmes vīrieši un sievietes fiziski neiztur vientulību un ātri cenšas aizpildīt emocionālo telpu un iekšējo tukšumu. Tā kā uzsākot jaunas attiecības viņi atkal ir pakļauti bailēm, viņiem ir vieglāk atjaunot vecās attiecības, nekā būvēt kaut ko jaunu.
 
Vēžu sievietes pie mazākās cerības laimīgi atgriežas pie bijušā. Ja tomēr bijušajam partnerim jau ir citas attiecības, viņas bez problēmām iejaucas sava bijušā dzīvē. Vēži vīrieši, veidojot jaunas attiecības, ilgi skrien pie bijušajām, jo ​​ir pārliecināti, ka viņa joprojām pieder viņiem. Viņiem tā ir pašsaprotama lieta. Ja viņi tiek atraidīti, Vēžu vīrieši prot izraisīt žēlumu, un galu galā sasniedz to, ko vēlas.
 
ZIVIS

Zivs Zodiaka zīmē mīt divu veidu cilvēki. Vieniem šķiršanās nav drāma, bet drīzāk īslaicīga saprāta aptumšošanās, kas partneriem ir jāsaprot un jāpiedod. Zivīm ir vēlme parādīt, ka viņas ir labākās un ir neaizvietojamas. Pamazām atgūstot uzticību, viņi savu bijušo "piebeidz" ar glāstiem un pārdabiskām baudām. Jā, jutekliskā attiecību daļa ar viņiem bieži vien ir ļoti laba. Viņi to zina un izmanto kā trumpi. Ja tu viņiem piekāpies, tad viss, atpakaļceļa vairs nav!

Otri vienkārši nevar dzīvot bez bijušā mīļotā, jo viņi ir cieši emocionāli saistīti un tāpēc patiesi cieš no mīļotā prombūtnes. Viņu pieķeršanās ir ļoti nopietna, un pat tad, ja viņi ir uzsākuši jaunas attiecības vai pat ģimeni, viņi nevar aizmirst savu bijušo partneri un regulāri atgādinās par sevi. Dažiem tas var šķist savtīgi, bet ko lai dara!

JAUNAVA

Diez vai pragmatiskā Jaunava kļūs par traģiskā mīlas stāsta varoni, no emocionalitātes te nav ne smakas. Bet aiz līdzsvara biezās čaulas slēpjas kompleksi. Jaunavas zvaigznājā dzimušie vīrieši un sievietes ir pārāk izvēlīgi pret cilvēkiem, un gadiem meklē jaunu partneri, ar savu raksturu nogurdinot visus un visu apkārtējo.

Viņi būs klāt pie mazākās iespējas sazināties ar bijušo. Viņi palīdzēs, risinās problēmas, parādot, ka ir uzticīgi un centīgi. Neapšaubāmi, sapņojot par atgriešanos mierīgā pagātnē, viņi idealizē bijušos partnerus. Ierastais dzīvesveids viņus saista vairāk nekā cerība uz jaunu mīlestību.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu