Itāļu rokgrupas "Måneskin" solists koncertturnejas laikā gūst traumu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

2021. gada "Eirovīzijas" dziesmu konkursa uzvarētāji itāļu rokgrupa "Måneskin" turpina savu koncertturneju pa ASV. Mūzikas festivālā "Lollapalooza", Čikāgā, grupas solists Damiano Dāvids guva traumu.

Grupa visiem ir zināma ar saviem enerģiskajiem koncertšoviem, un aizvadītās nedēļas koncerts Čikāgā nav aizvadīts bez starpgadījumiem. "Publika "Lollapalooza" bija tik karsta, ka Damiano vajadzēja ledu, lai mazliet atdzistu," savā oficiālajā "Instagram" kontā rakstīja mūziķi.

Pie publicētajiem attēliem no koncerta redzams, ka grupas solists Damiano iemūžināts ar pie pleca piespiestu ledu, citā bildē apstiprinājās tas, ka Damiano guvis traumu, jo redzams, ka mūziķa roka ir saitē.

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka savas Eiropas turnejas "Loud Kids Tour Gets Louder" ietvaros šogad 14. martā grupai "Måneskin" bija paredzēts uzstāties "Arēnā Rīga", bet koncerts tika pārcelts uz nākamā gada 18. maiju.

"Måneskin" (no dāņu valodas — 'mēness gaisma, mēnesnīca') ir 2016. gadā Romā izveidota Itālijas rokgrupa. Grupas sastāvā ir vokālists Damiano Davids, basģitāriste Viktorija De Anželisa, ģitārists Tomass Radži un bundzinieks Ītans Torčio.

"Måneskin" ir pirmā itāļu grupa, kas ar divām kompozīcijām iekļuva Lielbritānijas singlu topa desmitniekā un tikai otrā grupa Eirovīzijas vēsturē, kuras vēl cita viena dziesma iekļauta ASV Billboard Global 200 topā. Kopumā ar 7 dimanta, 161 platīna un 37 zelta diskiem, miljoniem straumējumu un skatījumiem mūzikas straumēšanas platformās, itāļu rokeri ir nostiprinājuši savu globālo statusu visos lielākajos mūzikas tirgos.

Foto: "Maneskin" uzstājas vienā populārākajiem mūzikas festivāliem "Lollapalooza" Čikāgā

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu