Skandāls Lietuvas sportā: Vietējās daiļslidošanas leģendas paziņo par uzstāšanos Peskova sievas pasākumā (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: "15min.lt".

Lietuvas daiļslidošanas leģendas Povils Vanags un Margarita Drobjazko gatavojas uzstāties Krievijas prezidenta Vladimira Putina preses sekretāra Dmitrija Peskova sievas Tatjanas Navkas rīkotajā pasākumā, kas norisināsies Sočos, vēsta medijs "15min.lt".

Par dalību Peskova sievas rīkotajā pasākumā pirmais vēstīja sabiedriskais aktīvists Andrius Tapins. Viņš pamanīja, ka Peskova sieva pati "Instagram" paziņoja par lietuviešu dejotāju dalību.

Sočos no 9. augustam līdz 18. septembrim uz ledus norisināsies priekšnesumi ar spilgtiem specefektiem, izsmalcinātu gaismas šovu, trikiem un daiļslidošanas prasmēm.

"(…) Pēc ukraiņu asinīs mērcētu rubļu kārdinājuma, jūs dejosiet "Gulbju ezerā" Sočos, kad Krievijas raķetes lidos uz Ukrainu, jūs smaidīsit un paklanīsieties aplaudējošai krievu auditorijai, jo karš ir kaut kur tālu un tas jūs neskar," rakstīja Tapins.

Pāris ilgus gadus dzīvoja un strādāja Krievijā, un, kad Krievija uzsāka karu Ukrainā, viņi vēstīja, ka pametuši savas mājas Maskavā, taču skaidru atbildi par savu nākotni nesniedza.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu