"Piķis ir - strādājam, piķa nav - sorry." Šovu zvaigzne Magone Šutoviene piesaka sevi kā pasākuma vadītāju

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Publicitātes foto

Šovu zvaigzne Magone Šutoviene nesēž rokas klēpī salikusi. Šovā "Slavenības. Bez filtra" viņa atklāj, ka vasarā metusies jaunā izaicinājumā, un nu sevi piesaka arī kā pasākumu vadītāju.

Pagājušajā gadā Magone nodarbojās ar sveicienu aģentūras biznesu, taču nu Magone spērusi nākamo soli, roku iemēģinot pasākumu vadīšanā.

"Šogad esmu uzņēmusi lielākus apgriezienus nekā pagājušajā gadā. Es jau strādāju kā pasākumu vadītāja - izlaidumi, privātās ballītes, dzimšanas dienas un pat vecpuišu un vecmeitu ballītes.

"Es mācos, attīstos un augu. Lauku vientuļam cilvēkam, kurš audzina viens bērnus, protams, pirmais jautājums ir piķis jeb nauda. 

"Piķis ir - strādājam, piķa nav - sorry," saka Magone un piebilst, ka viss paliek aizvien dārgāks un par velti nestrādāšot."

Magonei ir arī ir savs cenrādis. "Man cilvēki saka, ka viņi mani izvēlas, jo man ir tā odziņa, par kuru ir vērts maksāt." 

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka iemīļoto šovu zvaigžņu attiecību līkloči un karstas ballītes atkal varēs redzēt realitātes šova "Slavenības. Bez filtra" jaunajā sezonā. Skatītājus turpinās priecēt arī ne tikai Magone Šutoviene, Olga Kambala un Kiviču pāris, bet šovam pievienosies tā dēvētā ballīšu karaliene, dejotāja un horeogrāfe Baiba Klints.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu