Bijušajiem mīlniekiem vienā gadā izdodas tikt pie laimes

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Kad Latvijas Nacionālā teātra kolektīvs sanāca kopā, lai svinīgā sapulcē atklātu 104. sezonu un pasniegtu ceļojošās teātra balvas, īpašas ovācijas tika veltītas arī aktrisei Marijai Bērziņai un gaismu māksliniekam Oskaram Pauliņam. Pēc šķiršanās abi atraduši laimi citās attiecībās, un lieli svētki šogad gan vienam, gan otram. 

Teātra sezonas atklāšanas kopsapulcē ar skaļām ovācijām sveica aktrisi Mariju Bērziņu (41), kura ar diriģentu Ģirtu Gailīti šī gada martā sagaidīja pasaulē pirmdzimto dēlu, kā arī ar aplausiem sveica viņas kādreizējo līgavaini - gaismu mākslinieku Oskaru Pauliņu (33), kurš 9. jūlijā apņēmis par sievu fondā "Viegli" un grupas "Prāta vētra" menedžmentā strādājošo Kristiānu Pauliņu, vēsta izdevums "Kas Jauns".

Par skaisto notikumu Pauliņš paziņojis arī savā "Instagram" kontā, publicējot video no īpašās dienas.

Latvijas Nacionālā teātra aktrise Marija Bērziņa un gaismu mākslinieks Oskars Pauliņš, kuru attiecības bija izveidojušās 2013. gada izskaņā, par šķiršanos paziņoja 2019. gadā. Pēc šķiršanās abi atraduši laimi citās attiecībās un tieši šis gads bijis laimes pieliets gan vienam, gan otram. 

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka šī gada 21. martā Latvijas Nacionālā teātra aktrise Marija Bērziņa laida pasaulē savu pirmdzimto. Aktrises mīļotais ir Salaspils jauktā kora "Lōja" diriģents Ģirts Gailītis, ar kuru Marijai ir attiecības jau trīs gadus. Abus vieno interese par lībiešiem un to vēsturi.

Foto: Latvijas Nacionālais teātris atklāj 104. sezonu un izdala ceļojošās teātra balvas

Vairāk lasi izdevuma "Kas Jauns" 9. augusta numurā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu