Mūziķis Markus Riva nejauši atklājis, ka viņam ir Laimas slimība

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Instagram/Konts

Mūziķis Markus Riva pēdējā laikā novērojis sevī nogurumu un vieglas locītavu sāpes, un pavisam nejauši atklājis, ka viņam ir Laimas slimība. Šobrīd mūziķis ārstējas.

"Ik pa laikam taisu asins analīzes, un jaunākajās šur tur bija novirzes no normas. Papētot dziļāk, man tika atklāta Laimas slimība," izdevumam "Privātā Dzīve" atklāj Markus.

Dziedātājs bijis pārsteigts. "Jā, šad tad bija nelielas locītavu sāpes un nogurums, bet es to norakstīju uz sportošanu, uz manu aktīvo dzīvesveidu. Atminos, ka bija arī mazs apsārtums uz ādas, bet toreiz tam īsti nepievērsu uzmanību. Domāju, varbūt kāda alerģija vai vienkārši iekodis kāds insekts. Ja nebūtu uztaisījis asins analīzes, visticamāk, šos momentus nemaz nebūtu atcerējies," atzīstas Markus.

"Vienam slimības sekas var būt vieglas, citam izvērsties tiešām traki. Ja ilgtermiņā slimību neārstē, sekas kļūst izteiktākas un ietekmē arī cilvēka nervu sistēmu," informē Riva.

"Apollo.lv" jau iepriekš vēstīja, ka mūziķis ikdienā ļoti seko līdzi savam ārējam izskatam. Viņš sporto septiņas dienas nedēļā un vienmēr apdomā, ko liek uz pusdienu šķīvja. 

Pirms vairākiem gadiem Markus pieņēma lēmumu kļūt par vegānu. Skaidrojot savu lēmumu, viņš teica: "Es to izdarīju tāpēc, ka vegānisms palīdz sakārtot veselību. Man ģimenē bija cilvēki, kas smagi slimoja. Es pieņemu, ka no tā varēja izvairīties, ja tas, ko cilvēks patērē savā ēdienkartē, būtu veselīgāks."

Dziedātājs pauž, ka cilvēkiem ir jābūt fiziski aktīviem, jādzīvo veselīgi, jo "mūsu ķermenis ir tas aparāts, ar ko mēs būsim kopā visu mūžu, tādēļ es par to ļoti rūpējos".

Vairāk lasi izdevuma "Privātā Dzīve" 9. augusta numurā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu