VIDEO Maksims Galkins pārsteidz igauņus ar savām valodas zināšanām (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Maksims Galkins.
Maksims Galkins. Foto: Ольга Максимовская

8. augustā krievu komiķis, TV raidījumu vadītājs un šovmenis Maksims Galkins sniedza savu pirmo koncertu Tartu, Vanemuines teātrī. Koncerta laikā komiķis jokoja, ka sācis mācīties igauņu valodu, jo Krievijā ļoti uzmanīgi seko līdzi tam, ko viņš saka, raksta Limon.ee.

Mākslinieks skatītājus sveica igauņu valodā.

"Labs vakars, dārgie draugi! Es sāku mācīties igauņu valodu, jo tagad Krievijā ļoti uzmanīgi seko līdzi tam, ko es saku koncertā. Tāpēc šodien es runāšu un jokošu tikai igauniski. Es redzu, cik daudzi igauņi ir izbrīnīti, ka es runāšu tikai igauniski..." - sacīja Galkins.

Galkins norādīja, ka igauņu valoda ir sarežģīta valoda un sarežģītības ziņā atrodas starp ķīniešu un krievu valodu.

"Cilvēks, kurš zina gan krievu, gan igauņu valodu, ir cilvēks, kuru vajag atalgot, atbrīvot no darba, lai viņš vienkārši saņemtu naudu!" - jokoja Galkins.

Video: Maksima Galkina uzstāšanās Tartu

Savā uzstāšanās laikā viņš runāja par māksliniekiem, kuri atbalsta Putinu.

Maksims Galkins uzskata, ka viņam nav no kā baidīties. Viņš ieradās Igaunijā, nosodot Krievijas sākto karu, un sauc lietas īstajos vārdos.

Māksliniekam bija paredzēts uzstāties Tallinā 2020. gada 18. maijā, taču pandēmijas dēļ koncerts tika pārcelts. Pēc tam uzstāšanās tika atlikta vēl divas reizes, un vakar notika ilgi gaidītais koncerts Tartu.

Apollo.lv" jau vēstīja, ka ceturtdien, 4. augustā, Dzintaru koncertzāles apmeklētājus pārsteidza Galkina stāvizrāde, kurā viņš pārsteidza pūli ar uzstāšanos latviešu valodā.

Maksims Galkins, atklājot izrādi, pārsteidza sanākušos ar uzrunu latviešu valodā.

"Labvakar, dārgie draugi. Es sāku mācīties latviešu valodu, jo tagad krievi uzmanīgi seko līdzi visam, ko saku koncertos.

Tāpēc es šodien runāšu un jokošu tikai latviski. Tagad redzu, ka daudzi latvieši ir nobijušies, ka jokošu tikai latviski. Bet neuztraucieties. Jums blakus sēž krievi - viņi vispār nesaprot, kas te notiek un par ko viņi ir samaksājuši," jokoja Galkins.

Pēc tam, kad Krievija sāka karu pret Ukrainu, Galkins ar sievu Allu Pugačovu un bērniem ir pametis Krieviju un ir viena no retajām šīs valsts izklaides industrijas zvaigznēm, kas ieņem asi nosodošu pozīciju pret savas valsts agresīvo politiku.

Viņš turpina atbalstīt Ukrainu, daļu no pasākumos gūtajiem ienākumiem ziedojot Ukrainas bēgļiem.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu