Latviešu dizainere Ramona Agruma tikusi pie bildes ar Holivudas zvaigzni Benu Stilleru

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: instagram/ramonaagruma

Šī gada jūnija sākumā austrāliešu aktrise un komiķe Rebela Vilsone paziņoja, ka stājusies romantiskās attiecībās ar latviešu dizaineri Ramonu Agrumu. Visas vasaras garumā abas bauda laiku kopā dažādās pasaules vietās. Pateicoties attiecībām ar slaveno aktrisi, Agruma laiku pavada kopā arī ar citām Holivudas slavenībām. 

Latviešu dizainere Ramona Agruma "Instagram" publicējusi jaunu foto, kur nofotografējusies kopā ar savu mīļoto un slaveno aktieri, komiķi, scenāristu un kinorežisoru Benu Stilleru. Pie publiskotā foto Ramona pievienojusi arī tekstu: "Man ir jauns mīļākais šovs - "Severance"." 

Šādu pašu foto publiskojusi arī Rebela, apsveicot Stilleru ar "Severance" otro sezonu.

"Severance" ir amerikāņu zinātniskās fantastikas psiholoģiskā trillera televīzijas seriāls, un Bens Stillers ir šī seriāla režisors un izpildproducents. 

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka šī gada 10. jūnijā Vilsone paziņoja, ka ir attiecībās ar modes dizaineri Ramonu Agrumu. Abas kopā ceļo, bauda dzīvi un sociālajos tīklos regulāri atrāda kopā pavadīto laiku.

Rebelu un Ramonu iepazīstināja kopīgi draugi, un starp viņām teju nekavējoties uzplauka romantiskas jūtas.

"Vilsone un Agruma ļoti ātri sadraudzējās. Vilsones māte, kura dzīvo Sidnejā, nesen aizlidoja uz Losandželosu, lai satiktos ar meitas draudzeni. Dāmas apspriedušas ģimenes veidošanu un pat kāzas," atklāja sievietēm pietuvināta persona.

Vilsones mīļotā sieviete dzīvo Losandželosā un ir apģērbu zīmola "Lemon Ve Limon" radītāja, kā arī juvelierizstrādājumu un pulksteņu zīmola "Bee Goddess" vēstnese. Viņas tēvs ir uzņēmējs un latviešu politiķis Armands Agrums.

Agrums 2018. gadā Saeimas vēlēšanās bija partiju apvienības LSDSP/KDS/GKL līderis. Viņam bija pirmais numurs apvienības Rīgas sarakstā, un kopā viņš saņēma 397 vēlētāju balsis, taču ar to bija daudz par maz, lai tiktu pie kārotā deputāta amata.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu