Alvja Hermaņa sieva aktrise Kristīne par strādāšanu kopā arī vīru: Teātrī es atkal esmu viņa ietekmes zonā (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Aktrise un režisore, topošā psiholoģe Kristīne Krūze-Hermane šoruden atgriezīsies Jaunajā Rīgas teātrī kā štata aktrise. Intervijā iknedēļas žurnālam "Ieva" viņa atklāj, kā jūtas, strādājot kopā ar vīru - režisoru Alvi Hermani.

Uz jautājumu, ir vai nav labi strādāt kopā ar dzīvesbiedru, Kristīne atbild: "It kā, no vienas puses, man ir viegli būt kopā ar viņu vienā darbavietā, no otras, protams, man patīk, ka man ir kaut kāda mana lieta - manas psiholoģijas studijas, kas ir vispār nesaistīta ar Alvi. Viņš no tā neko nesaprot, un tā ir pilnīgi mana teritorija.

Skaidrs, ka teātrī es atkal esmu viņa ietekmes zonā. Tas man līdz galam tā īsti nepatīk, jā.

Bet, tā kā es neesmu atmetusi domu pabeigt studijas un to visu izmantot dzīvē, tad redzēs, kurp tas mani aiznesīs. Skaidrs, ka es arī gribu atgriezties štatā un vērošu sevi, kā tur jūtos."

Gatavojoties jaunajām izrādēm, Krūze-Hermane arī konsultējas ar režisoru un vaicā pēc padoma. "Protams, mēs runājam, viņš arī par savām izrādēm ar mani runā. Viņam ir simtreiz lielāka pieredze nekā man, es esmu pilnīga iesācēja šajā jomā.

Ja neskaita to, ka viņš ir mans dzīvesbiedrs, es Alvi uzskatu par labāko režisoru Latvijā un man ļoti patīk viņa darbi," viņa saka. 

"Ja man ir iespēja mācīties no labākā, kāds ir, protams, es to izmantošu. Agrāk, kad nebija augstskolu, cilvēki gāja apgūt profesiju pie meistariem, un es jūtos kaut kādā ziņā līdzīgi," tā Kristīne Krūze-Hermane.

Šobrīd sākas mēģinājumi "Revolūcijai" pie režisora Gata Šmita. Vēl viena loma Kristīnei būs pie Gerda Lapoškus, jaunā aktiera un dramaturga. Tāpat šajā sezonā Krūze-Hermane iestudēs divas savas izrādes - "Runāšanās par seksu" un "Mazās lapsas" (pagaidu nosaukums). "Tas ir tāds amerikāņu Čehovs, darbs pie tā būs pamatīgs. Es nezinu, kā to visu izdarīšu," neslēpj aktrise.

Pilnu interviju ar Kristīni Krūzi-Hermani lasiet žurnāla "Ieva" 10. augusta numurā!

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu