"Es joprojām vainoju sevi." Linda Mūrniece par laiku politikā un šķiršanos no vīra, ar kuru kopā bija 16 gadus

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Instagram/Konts

Bijusī ministre Linda Mūrniece un uzņēmēja Linda Mūrniece šovā "Iečeko slavenību" atklāj, ka emocionāla kļuvusi tikai tagad, jo līdz 30 gadu vecumam nebija raudājusi, jo gluži vienkārši nav bijis par ko. Vēlāk sākušās likstas gan darbā, gan privātajā dzīvē. 

"Man šķiet, ka es līdz 30 gadu vecumam tā īsti pat raudājusi nebiju. Man pat žurnālisti jautāja: "Linda, vai jūs kādreiz vispār raudat?" Es tā padomāju un sapratu, ka nē, jo īsti nav bijis iemesls. Manā dzīvē viss bija kārtībā. Nebija nekādu satricinājumu lielu," stāsta Linda.

Viņa joprojām spilgti atceras dienu, kad demisionēja no iekšlietu ministres amata:

"Tas brīdis, kad es gāju prom no ministrijas, tas bija traģisks laiks priekš manis. Es 6. jūnijā demisionēju no iekšlietu ministres amata un 9. jūnijā šķīra manus 16 gadus ilgo laulību.

Jā, tas bija kā liels emocionāls viesulis. Tad gan es raudāju. Politika man atņēma visdārgāko, kas man bija tobrīd. Es nebiju tikusi galā ar visām lomām savā dzīvē. Es joprojām vainoju sevi, atklāta ir Mūrniece.

Raidījuma vadītājs Andris Bulis jautāja, kad pēdējo reizi Linda ir pateikusi kādam: "es tevi mīlu". Viņa ne mirkli nedomājot atbild: "Šorīt."

"Es to bieži saku saviem bērniem, jo bērnībā man ļoti maz to teica, un es domāju, ka daudziem mūsu paaudzes cilvēkiem vecāki neteica. Tā ir sāpe, kas paliek. Beidzot sarunu ar bērniem, es vienmēr pasaku, ka viņus mīlu. Bērni ir iemācījušies teikt to pašu pretī. Es zinu, ka viņi to pārmantos arī savās ģimenēs," pārliecināta ir Mūrniece.

Sarunā viņa ir atklāta un pastāsta arī to, ka nav dzīvojusi kopā ar vecākiem: "Mani audzināja vecmamma, lai gan mana māte bija dzīva, viņa vienkārši atdeva mani vecmammai audzināšanā. Nezinu kādu iemeslu dēļ."

"Pirmo reizi es mammai pateicu, ka viņu mīlu, kad viņa jau bija mirusi. Tikai tad es viņu par mammu nosaucu. Kad viņa bija dzīva, mēs tikāmies, es pildīju savu pienākumu pret viņu kā pret māti viņu apciemojot, bet tas arī bija viss. Arī tad, kad viņa nomira, es to pateicu, lai sevi nomierinātu un ceru, ka viņa sadzirdēja."

Linda atklāj, ka arī saviem draugiem mēdz atklāt savas jūtas. Īpaši tad, ja ilgi nav redzējušies. "Ja ir kāds emocionāls brīdis, kad to prasās pateikt, mēs to sakām."

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka Mūrniece pirms kāda laika paziņoja, ka ir sākusi jaunas attiecības ar mīļoto vīrieti Edgaru, ar kuru jau vairākus gadus bijuši pazīstami. 

Šobrīd man beidzot ir kāds, kurš nemēģina ievākties pie manis. Nemēģina aizņemties mašīnu, jo viņam pašam tāda ir. Es nekautrējos runāt par to, lai arī citas sievietes zina, ka arī tā var notikt. Tā ir realitāte. Tevi var meklēt savtīgu iemeslu dēļ. Ja tu pamanies noticēt un uzticēties, tad tā ir vilšanās," dalās uzņēmēja.

Mūrniece atklāj, ka mīļotais Edagrs mērķtiecīgi viņu lencis: "Viņš vairākkārt mēģinājis ar mani uzsākt kontaktu, bet es pa vidam vēl paspēju apprecēties un izšķirties." Bijusī iekšlietu ministre jau iepriekš sacīja, ka beidzot ir tā sajūta, ka Edgars ir īstais vīrietis.

Mūrniece šī augusta sākumā pavēstīja arī to, ka pamet saimniekošanu Vecrīgas viesnīcā "Hotel Roma". Mūrniece teica, ka viesnīcas nākotne nav zināma. "Pagaidām aizslēdzam durvis, uzliekam signalizāciju un gaidīsim nākamo saimnieku. Bet skaidrs, ka tā nekad vairs nebūs Roma."

Uzņēmēja septiņstāvu viesnīcu Vecrīgā ir nomainījusi pret "mazu namiņu ar sirdi" Vecpiebalgas pusē.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu