"Viņam pie mana tēla vēl daudz jāstrādā." Raimonds Pauls komentē Maksima Galkina parodiju par sevi

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Zane Bitere/LETA

Joprojām daudzi runā par krievu komiķa Maksima Galkina uzstāšanos, kurā viņš pārsteidza daudzus ar latviešu valodas zināšanām. Komiķis saņēmis daudz atzinīgu vārdu, un nu par viņa uzstāšanos izteicies arī Maestro Raimonds Pauls, kurš bijis viens no izrādes elementiem.

Maksima Galkina koncertā viens no īpašajiem viesiem bija Maestro Raimonds Pauls, kurš sarunā ar izdevumu "Kas Jauns" neslēpa sajūsmu par Krievijas skatuves mākslinieka uzstāšanos:

"Tā bija bauda divu stundu garumā."

Kā zināms, Raimonds Pauls Galkinu pazīst jau ilgus gadus. 

"Nē, es nezināju, ka viņš ir mācījies valodu. Apbrīnojami! Nu ir acīm redzami, ka tas, kas grib, tas to var izdarīt," uzsver Maestro. Viņš atzīst, ka Galkins ir īsts talants: "Tā bija bauda divu stundu garumā. Mēs kaifojām par viņa uzstāšanos.

Apbrīnojami – vienam divas stundas noturēt publikas uzmanību!" Viņš neslēpa apbrīnu par izstrādāto koncerta programmu un repertuāru: "Viss bija ļoti pārdomāti un gaumīgi, nebija falši. Paldies Maksimam Galkinam par uzstāšanos un uzdrošināšanos."

Taujāts, vai bija apmierināts ar Galkina parodiju par sevi, Pauls smaidot atbildēja: "Jā, viņš acīmredzot pamatīgi mani ilgāku laiku ir vērojis. Parodija par mani bija izdevusies. 

Es gan pēc koncerta ar viņu vēl satikos un atļāvos pateikt, ka viņam pie mana tēla vēl daudz jāstrādā. Galkins jokus saprot, viss ar to kārtībā," uzsver Pauls.

Ceturtdien, 4. augustā, krievu humorista Maksima Galkina uzstāšanās Dzintaru koncertzālē burtiski uzkarsēja internetu. Viņa uzstāšanās kļuva par interneta hitu. Cilvēki rakstīja atzinīgus vārdus komiķim, kā arī uzteica viņa latviešu valodas zināšanas.

Galkins jūlija sākumā sociālajos tīklos apliecināja, ka kopā ar sievu un bērniem atrodas Latvijā. Galkins ik pa laikam publicē ikdienas ainiņas no savas dzīves, kur, piemēram, atpūšas kopā ar dēlu, bauda Jūrmalas skaistos saulrietus un pastaigājas ar sievu Allu pa Jūrmalas ielām.

Galkins iemantojis lielu cieņu ne tikai Latvijā, pārsteidzot ar savām latviešu valodas zināšanām, bet nu jau arī Igaunijā - jo arī tur viņš klausītājus pārsteidza ar frāzēm valsts valodā.

Komiķis gan izrādēs Latvijā, gan Igaunijā uzsvēra, ka Krievijā ļoti uzmanīgi seko līdzi tam, ko viņš saka, tāpēc sācis mācīties citas valodas.

Galkins savā sociālo tīklu lapā arī regulāri publicē pretkara izteikumus. Mākslinieks arī vairākkārt norādījis, ka nauda no viņa koncertu biļešu pārdošanas tiks ziedota Ukrainas kara upuriem.

Vairāk lasi izdevuma "Kas Jauns" 9. augusta numurā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu