VIDEO ⟩ Anna Sedokova publisko pikantu video ar vīru Jāni Timmu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Basketbolista Jāņa Timmas sieva - ukraiņu slavenā dziedātāja Anna Sedokova savā "Instagram" publiskojusi pikantu video, kurā kaislīgi mīlinās ar vīru.

Video fragments ir no atpūtas Meksikā, kur viņi baudījuši atpūtu. Mīlnieki publicētajā video kaislīgi skūpstās, un Jānis uzceļ Annu sev uz gurniem un tur aiz pēcpuses, par kuru komentāru netrūkst.

Anna pie video raksta: "Mums tevis pietrūksi Tulum (pilsēta Meksikā). Ar manu Jānis Timma." Aprakstam pievienota arī emocijzīme ar sirdi.

Ieraksta komentāros slavenību fani sajūsminās par video, un atrodami komentāri arī par to, ka Jānim ir ļoti paveicies ar sievu.

Video pievienota mūziķa Saucy Santana dziesma "Booty".

Dienā, kad Anna publicējusi video, Jānis savā "Instagram" rāda, kā laiku pavada kopā ar savu jauno draugu - sunīti Bū.

"Apollo.lv" jau iepriekš vēstīja, ka pēdējie divi gadi abu ģimenei bijuši ļoti sarežģīti. "Mēs piedzīvojām divus lielus zaudējumus: nomira mana vecmāmiņa, kura mani audzināja un ļoti mīlēja, un aizgāja bojā mūsu suns Mamba, kurš mums bija kā bērns, atklāja Anna.

"Kā pāris piedzīvojām daudzus pārbaudījumus un joprojām tos piedzīvojam.."

Sedokova bija atklāta un stāstīja, ka abu attiecībās bija radusies plaisa: "Sākās pandēmija. Komandas pārstāja spēlēt, koncerti beidzās. Divi pieauguši cilvēki pēkšņi palika bez darba un bija ieslēgti dzīvoklī ar bērniem un suņiem. Mēs lavījāmies ar suni slēgtos bērnu laukumos, kur Jānis varēja stundām ilgi nelegāli trenēties. Tāpēc, neskatoties uz to, ka viņš mūs ļoti mīlēja, ar basketbolu viņam bija vistuvākās attiecības."

Viņa atzina, ka Mambas nāve burtiski satricinājusi viņu pasauli, un abi tiešām uz laiku pat bija pašķīrušies.

Jūlija sākumā Timmas un Sedokovas ģimenei pievienojās sunītis Bū. Basketbolists pastāstīja, ka sievas dāvinātais sunītis ir Timmas iepriekšējā suņa Mambas māsas kucēns.

Jānis Timma un Anna Sedokova apprecējās 2020.gada 6.septembrī.  Šīs ir basketbolista otrās laulības. Viņš bija precējies ar Sanu Timmu. Pāris izšķīrās pēc tam, kad Timma pievienojās Maskavas "Himki" komandai un aizbrauca uz Maskavu, kur satika Sedokovu - ukraiņu izcelsmes slaveno dziedātāju.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu