Latvijas pornoaktrise ar dzīvesbiedru Āfrikā nāvējoši notriekuši cilvēku

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Instagram

Mikroblogšanas vietnē "Twitter" klejo šausminošs stāsts. Pāris - Māra un Daniels, kuri Āfriku apceļo ar motociklu un paralēli taisa pieaugušo saturu "PornHub", notriekuši sievieti, kura ceļā uz slimnīcu zaudēja dzīvību. Viņi meklē palīdzību, lai segtu mirušās sievietes bēru izdevumus. 

24 gadus vecā sieviete no Latvijas ar šausminošo stāstu iepazīstinājusi "Instagram", slēpjoties zem vārda "Mimi boom". Par to, ka meitene ir no Latvijas, ziņo "dailystar.co.uk".

"Situācija ir skarba. 5. augustā ap plkst. 16 Āfrikā, Kongo, braucot ar motociklu, iekļuvām ceļu satiksmes negadījumā, kā rezultātā notriecām sievieti. 

Mēs steidzāmies uz slimnīcu, lai viņai palīdzētu. Es atrados mašīnā kopā ar sievieti, kamēr Daniels (Mimi boom draugs) ar citiem lieciniekiem centās mūsu motociklu dabūt nost no ceļa.

Sieviete ceļā uz Librevilas slimnīcu zaudēja dzīvību. Tas bija saspringts ceļš līdz pat pilsētai. Mēs šobrīd saskaramies ar lielu stresu, dažādām traumām un finansiālām problēmām.

Viņai bija ģimene, bērni, mazbērni, ir grūti tikt galā ar šo zaudējumu. Mēs bijām neīstajā laikā un neīstajā vietā. Viņa skrēja pāri ceļam un apstājās tieši ceļa vidū. Kamēr mēs centāmies maksimāli turēties labajā pusē, lai viņu nenotriektu, viņa uz mums neskatījās, mums nebija pat iespēju pabraukt viņai garām. 

Slimnīcā mums paziņoja, ka viņa ir mirusi. Slimnīcas darbinieks paskaidroja, ka viņa bija alkohola reibumā. Mūs kādu brīdi turēja policijā, lai mēs sniegtu liecību. Mums tur nedeva ne ēst, ne dzert, mēs gulējām uz grīdas, tikai vietējie mēģināja mums palīdzēt - viņi atnesa mums ēdienu.

Viņi runāja tikai franciski, viņi paņēma arī mūsu telefonus, kuros izmantojām tulkotājus. Viņi atņēma telefonus, makus, pases, motociklus un atslēgas. Pēc tam mūs pārveda uz citu policijas iecirkni, 40 kilometrus no Liverbeles.

Mēs uzstājām, lai mums atdod telefonus, lai mēs varētu iegūt finansiālus līdzekļus sievietes bērēm. Mūsu ģimenes mums nevar palīdzēt. Sievietes ģimene mums ir piedevusi. Viņi netur ļaunu prātu, jo saprot, ka tas bija negadījums.

Vienīgais, ko šobrīd varam darīt, ir iet garo dokumentu ceļu, kompensējot bēru izdevumus, kamēr gaidām tiesneša lēmumu. Mums jāsavāc nauda, cik ātri vien iespējams, jo viņiem nav morgi, bet istaba, kur viņi uz īsu brīdi uzglabā ķermeņus. Mēs paši dzīvojam no rokas mutē, mums nav iekrājumu. 

7. augustā mēs atkal tikām pārvesti uz citu policijas iecirkni. Pie ieejas mēs atteicāmies ieiet vietā, kur mums bija jānakšņo, jo tā neatbilda tam, ko viņi bija stāstījuši, tas vairāk bija cietums. Virsnieks apsolīja interneta pieslēgumu, lai mēs varētu kontaktēties ar cilvēkiem, bet tas netika izpildīts. 

Daniels sāka uzņemt video apkārt policijas iecirknim. Policists sāka viņu raustīt, grūstīt un sist. Es kliedzu un lūdzu to pārtraukt, un uzstāju uz sarunu ar augstākstāvošu policijas darbinieku, kura ir sieviete. Viņš neapstājās, kamēr neatnāca komandiere. Mēs abi bijām traumēti jau ar nelaimes gadījumu un esam šausmās par to, kā pret mums izturas. 

Vēlāk mums iedeva solīto interneta pieslēgumu un uz nakti ielika cita kamerā. Stundu vēlāk apstājās mašīna pie vārtiem un ārā izkāpa divi vīrieši un sāka skatīties mūsu logos, policija teica, ka viņi tur stāv mūsu drošības dēļ, bet es nepavisam tā nejutos. 

Es vēlos šo vietu atstāt, es lūdzu jūsu palīdzību. Es lūdzu, lai šis viss tiktu atrisināts ar mieru, un es lūdzu finansiālu palīdzību. Mums ir nepieciešami 3100 eiro. Ja jūs varat palīdzēt, nosūtiet mums vēstuli. Mēs esam lielās skumjās, Dievs, palīdzi mums," raksta latviete.

9. augustā viņa "Instagram" ziņoja: "Esam savākuši nelielus ziedojumus no Āfrikas motobraucējiem, kā arī no draugiem mājās. Situācija tiešām traģiska. Pastāv iespēja tikt cietumā pat pēc samaksas. Lūdzu, dārgie pieaugušie nozares sekotāji un fani, palīdziet. Tagad tas ir vajadzīgs vairāk nekā jebkad agrāk. Esam sazinājušies ar vēstniecību, esam izdarījuši visu, kas mūsu spēkos. Es lūdzu tavu palīdzību. Paldies, ja vismaz esi veltījis laiku, lai izlasītu."

Šodien, 12. augustā, sieviete paziņoja, ka ir tiesas diena. "Mūsu somas ir sakrautas mašīnā, mēs gaidām, kad mūs vedīs. Pēc dažām stundām redzēsim, vai Daniels būs brīvs vai ne. Es lūdzu, kaut viss beigtos labi. Ir bijusi emocionāla, traģiska nedēļa.. Es tik ļoti gribu, lai tā beigtos.. Ceru un lūdzu par labām ziņām. Es cīnīšos līdz pēdējam."

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu