Organizatori lēš, cikos sāksies Entonija Džošua un Oleksandra Usika revanša cīņa

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Oleksandrs Usiks un Entonijs Džošua
Oleksandrs Usiks un Entonijs Džošua Foto: Reuters/ScanPix

Ilgi gaidītās Oleksandra Usika un Entonija Džošua revanša cīņas organizatori ieskicējuši aptuveno dueļa sākuma laiku.

Jau 20. augustā Usiks un Džošua kāps ringā, lai cīnītos par Pasaules Boksa asociācijas (WBA), Starptautiskās Boksa federācijas (IBF), Pasaules Boksa organizācijas (WBO), Starptautiskās Boksa organizācijas (IBO) supersmagā svara čempiona jostām.

Kā zināms, cīņa norisināsies Saūda Arābijas pilsētā Džidā, kur laika zona no Latvijas atšķiras par vienu stundu (+1).

Cīņu šova organizatori lēš, ka vakara galvenais duelis sāksies plkst. 00.55 pēc vietējā laika. Tas nozīmē, ka abi boksa spīdekļi ringā kāps 23.55 pēc Latvijas laika.

Protams, cīņas sporta šovos dueļi lielākoties sākas ar nobīdi no plānotā laika. Tāpat jārēķinās, ka aptuveni pusstundu prasīs abu bokseru ienākšana ringā un viņu oficiālā pieteikšana. Līdz ar to domājams, ka reālāks cīņas sākuma laiks varētu būt aptuveni 00.30 pēc Latvijas laika.

Usika-Džošua 2 cīņas šovs sāksies teju astoņas stundas pirms galvenā dueļa, līdz ar to boksa cienītāji par garlaicību sestdien sūdzēties nevarēs.

Usikam profesionālajā boksa karjerā aiz muguras ir 19 cīņas, visas uzvarētas, no tām 13 ar nokautu. Savukārt Džošua profesionālajā boksā aizvadījis 26 cīņas, no kurām uzvarējis 24, 22 no tām ar nokautu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu