"Mums pat ir izdomāts vārds." Olga Kambala atklāti par slavas nastu un plāniem par ģimenes pieaugumu

Foto: Instagram/ olgakambala/ Apollo.lv kolāža
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Realitātes šova "Slavenības. Bez filtra" zvaigzne un uzņēmēja Olga Kambala Latvijas šovbiznesā nokrita kā komēta no skaidrām debesīm. Pēc iepazīšanās ar vīru Kasparu Kambalu dzīve pagriezās par 180 grādiem. Sarunā ar "Apollo.lv" viņa stāsta, kā sadzīvo ar slavas nastu, pastāsta par bijušajām attiecībām un atklāj, vai Kambalu pāris gatavojas ģimenes pieaugumam.

Tu līdz 38 gadu vecumam esi dzīvojusi kā vienkārša sabiedrības locekle, bet te pēkšņi kļuvi par slavenību. Kā tu atceries laiku pirms diviem gadiem, kad kļuvi par slavenību?

Man visu mūžu ir bijis tā, ka tie, kuri mani nepazīst, domā, ka esmu iedomīga. Tā nemaz nav. Dzirdu, ka cilvēki joprojām par mani tā runā. Tas patiesībā sākās tad, kad sāka parādīties pirmās publikācijas par mani - ka esmu miljonāre, ka mēnesī tērēju 10 000 eiro. Tas viss bija uzpūsts, un tas arī ļoti ietekmē priekšstatu par mani joprojām.

Es vienmēr esmu bijusi komunikabla, spoža, pamanāma, tāpēc man ar pastiprinātu uzmanību problēmas nebija. Vienā momentā gan sastapos ar to, ka apkārt bija ļoti daudz negatīvā, es sabruku. Domāju - nu cik var. Visu laiku tika mazgāta mana "netīrā veļa", tas vienkārši "uzkrita" uz manis un man bija par daudz. 

Kā tu sadzīvo ar to, ka, piedaloties realitātes šovā, tev ir gandrīz kā jauns ģimenes loceklis - operators, kurš seko līdzi tavām ikdienas gaitām?

Zini, dažreiz labi, dažreiz slikti. Es pāris reizes mēnesī saku, ka man pietiek. Es negribu nekādus šovus, man viss ir apnicis. Tas nenoliedzami nogurdina. Ikdienā nav tik traki, tomēr tad, kad notiek kaut kas neikdienišķs, visu laiku blakus ir sveši cilvēki, un tad gan grūti. Es bieži esmu raudājusi Kasparam, ka es negribu un nevaru vairs. Kaspars man ir stiprais plecs un saka, lai es vienkārši uz visu uzlieku "man vienalga".

Tu jūties kā slavenība?

Jā, es jūtos, tad, kad mēs kaut kur izejam. Tad cilvēki nāk nobildēties, jāsniedz intervijas žurnālistiem, taču ikdienā nē, esmu vienkārši Olga, kura dzīvo savu dzīvi.

Vai ikdienā cilvēki reaģē, ieraugot tevi?

Nu, veikalā "Rimi", piemēram, ir bļāvuši: "Kambala, čau!"

Taču vienreiz es nevarēju nopirkt tamponus, mani novēroja. Man bija tik nepatīkami, ka vēro to, ko es lieku grozā. Es nevarēju nopirkt to, ko man vajag. Bet tā nav ikdiena. 

Tev bija 16 gadu ilga laulība. Kādas šobrīd ir tavas attiecības ar bijušo vīru?

Mēs vispār nekontaktējamies. Ar meitām viņš arī nekontaktējas. Un mana vecākā meita pavisam nesen samainīja uzvārdu - viņa arī tagad ir Kambala. Arī vidējā un jaunākā meita ir procesā. Un dīvaini... Mums bija 16 laimīgi gadi, un cilvēks vienkārši pazuda. Bet tas ir labi, jo man ir jauna ģimene, un man nevajag vīrieti, kurš kaut kad "uzpeld". 

Kad īsti pazuda tavs bijušais vīrs?

Patiesībā pirms es uzsāku attiecības ar Kasparu, bet tad, kad es apprecējos, tas viņam bija vēl viens trieciens. Viņam acīmredzot bija grūti to sagremot, ka es varu arī tā. 

Kādas ir Kaspara attiecības ar tavām meitenēm?

Ļoti labas. Viņas runā ar Kasparu arī par puišiem. Tieši nesen mana vidējā meita pasauca Kasparu, lai aprunātos divatā, un kratīja sirdi. Kaspars jau man teica: "Nu redzi, viņas jau nāk pie manis runāt tādas privātas lietas, viņām es daudz nozīmēju."

Kāds ir Kaspars? 

Kaspars ir ļoti sirsnīgs cilvēks, vienīgi viņš ir dusmīgs, kad netīrie trauki paliek nenomazgāti, tad gan viņš ir dusmīgs. Mājās par to mums ir - vaaaa! 

Mājās darbi ir sadalīti vai tu veic uzkopšanu?

Vispār es, bet pēdējā laikā Kaspars sāk piedalīties vairāk. Viņš palicis "pareizais", viņš katru rītu saklāj gultu un piekārto šur un tur. Bet man tas citreiz arī nepatīk, jo viņš ir pārāk pedantisks, un tad es nodomāju - labāk neko tu nedarītu. Tas jau gandrīz sanāk tā, ka mājās ienākusi vēl viena saimniece. (Smejas.)

Šobrīd arī top dokumentālā filma par Kasparu. Vai vari pastāstīt vairāk?

Filma tiek filmēta jau trīs gadus, ja nemaldos. Tā ir par viņa dzīvi, bet filma ir ļoti mākslinieciska. Tiks parādīti dažādi momenti no viņa dzīves, arī mūsu kāzas būs pilnā apmērā, parādīs to, kā viņš aizbrauca uz Stambulu satikties ar faniem, viņš tur ir slavenība. Filma būs ļoti interesanta, tur tiks atspoguļots tas, kāds bija jaunībā un par kādu cilvēku viņš ir izveidojies tagad. 

Par Kasparu 2014. gadā iznāca grāmata - "Kambala..., āmen!" Vai esi to lasījusi?

Es neesmu lasījusi šo grāmatu, mums mājās viņa stāv, bet neesmu tai pieķērusies. Es Kasparu pirms iepazīšanās vispār nezināju, nezināju, ka tāds cilvēks eksistē. Man toreiz draudzene teica: "Ak šausmas, ārprāts, nu nē!" Bet es pieņēmu lēmumu viņu iepazīt, neklausoties, ko par viņu saka citi. Pats Kaspars man saka, ka viss iepriekš noietais dzīves ceļš viņu noveda te, tagad, ar mani.

Viņam vajadzēja to visu piedzīvot, lai viņš būtu tāds, kāds ir tagad.

Es tā pie sevis domāju - ka jā, gudri viņš tā pateica. Esmu domājusi par to, ja es klausītos to visu, kas par viņu bija lasāms pirms tam, tad man būtu priekšstats par viņu, un nezinu, kā būtu, ja būtu. Es zinu, to kas man ir jāzina, es zinu, cik mans vīrs ir mīļš, sirsnīgs un foršs. Kas bija iepriekšējā dzīvē, mani tas neinteresē, arī man bija iepriekšējā dzīve.

Tu ar Kasparu iepazinies 38 gadu vecumā. Vai varēji iedomāties, ka tava dzīve krasi mainīsies neilgi pirms 40. dzimšanas dienas?

Es biju 16 gadus ilgās attiecībās un es pat toreiz nevarēju iedomāties, ka varētu būt arī citādāk. Es nevarēju iztēloties, ka tas mans sapnis, par ko iekšēji sapņoju, par tādu dzīvi, kādu es vēlos, piepildīsies! Es bieži pirms gulētiešanas domāju par to, kādas īpašības gribētu redzēt savā cilvēkā, un saprotu, ka Kasparā tas viss ir. Pat mūziku viņš klausās tādu, kādu es biju kaut kad domājusi, kādu es gribētu, lai klausās. 

Es ieteiktu citām sievietēm uzrakstīt visas savas vēlmes uz lapas, bet ļoti konkrēti, līdz sīkākajai detaļai. Tas piepildīsies! Man piepildījās.

Es nekad dzīvē nebiju iedomājusies, ka apprecēšos otro reizi un ka visa dzīve mainīsies par 180 grādiem un sāksies virpulis. 

Tu saki "laimīgi 16 gadi kopā", bet tu esi arī teikusi, ka šie gadi bijuši kopā ar diktatoru, un šim vārdam ir negatīva nokrāsa.

Par diktatoru es viņu saucu tāpēc, ka viņš nelaida mani nekur ārā. Nedēļas nogalēs es nekur negāju ārā ar draudzenēm, piemēram. Es nevarēju pateikt, ka, piemēram, eju ar draudzenēm uz klubu dejot. Man tas viss bija aizliegts. Viņš regulāri pārbaudīja visas manas sarakstes. 

Lai gan tagad es saskaros ar to pašu, Kaspars dara tāpat, mans telefons viņam ir brīvi pieejams. Protams, to tomēr nevar salīdzināt, mēs ar Kasparu ejam visur kopā, Kasparam nav problēmas ar pašvērtējumu, un līdz ar to es no tā neciešu. Attiecībās ar bijušo vīru bija pavisam cits stāsts - viņam bija lielas pašvērtējuma problēmas, es tiešām jutu, ka dzīvoju ar slimu cilvēku. Tas mani kā sievieti ļoti nomāca.

Šogad apritējis pirmais gads laulībā. Vai ar Kasparu esat domājuši par nākamo soli -  ģimenes pieaugumu?

Vispār mēs plānojam, mums pat ir izdomāts vārds, bet es nezinu, kad... Vienu dienu es gribu, citu vairs ne. Es tikko paskatījos uz Uģa Kuģa bēbīti, es nodomāju, ka arī tādu gribu. Bet tad, kad es izdzirdu bērnu raudas, es nezinu, vai tiešām gribu tam visam vēlreiz iet cauri. Es gribu to bildīti. Ja es tā ļoti par to domāju, nezinu, varbūt... Esmu sev iedevusi trīs gadus, ja būs, tad būs. 

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka Kaspars ar Olgu attiecības sāka 2020. gadā. 2021. gada maijā viņi mija laulības gredzenus. Olgai no iepriekšējām attiecībām ir trīs meitas.

Nule sākusies jaunā "Slavenības. Bez filtra" sezona, kurā Olga ir viena no galvenajām varonēm. Viņa jaunajā sezonā gatavojās uzlabot savu ārieni, taču slikto analīžu rezultātu dēļ ārsts viņai operāciju atteica. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu