Par pašmāju kokaīna karali dēvētais Rolands Priverts iepazīstina ar savu sirdsdāmu (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Latvijas slavenākais narkokurjers un par pašmāju kokaīna karali dēvētais Rolands Priverts šovasar ieradies Latvijā. Viņš sarunā ar izdevumu "Kas Jauns" pastāsta par savu sirdsdāmu - Ilvu no Saulkrastiem.

Latvijā Prīverts dzīvo dzimtajos Saulkrastos: "Kopā ar sieviņu!" teic viņš. Jau kādu laiku Rolandam ir attiecības ar burvīgu gaišmati, bet kāzas vēl tikai  gaidāmas.

Rolanda izredzētā ir Ilva no Saulkrastiem.

"Mani piesaista dīvaini cilvēki, un Rolands tieši tāds ir – interesants, neparasts, ne tāds kā citi. Pavisam citāds," stāsta Ilva.

"Pirms iepazināmies, es par viņu neko daudz nezināju. Vien tik, cik pirms daudziem, daudziem gadiem dzirdēju, ka ir tāds narkokurjers. Un šī viņa pagātne mani nesaista. Ēķa filmu, kas veidota pēc Rolanda grāmatas, noskatījos tikai pēc tam, kad ar viņu jau biju iepazinusies."

Tad ar ko Ilvu piesaistīja Rolands? "Ar smaidu! Mēs neiepazināmies ne uz ielas, ne iepazīšanās portālos, bet gan caur radiniekiem."

Ilva ar Rolandu dzīvo kopā gan Latvijā, gan bijusi pie viņa Bolīvijā. Ilva atklāj, ka vienreiz Bolīvijā tikusi aizturēta: "Uz Jauno gadu biju atbraukusi ciemos pie Rolanda, un mājās toreiz lidoju viena. Lidostā biju izgājusi visas pārbaudes, stāvēju rindā uz iekāpšanu lidmašīnā, kad pie manis pienāca divi Interpola darbinieki, palūdza uzrādīt pasi, nofotografēja to, bet pēc tam manu vārdu un uzvārdu nosauca pa informācijas skaļruņiem. Visu dzīvi tobrīd pārdomāju, sirds dauzījās kā traka. Gribēju vai zemē ielīst.

Nesapratu, ko no manis vēlas, vienu brīdi pat nodomāju, ka Rolands mani "uzmetis" tāpat, kā tas tika attēlots tajā filmā par viņu. Tas bija briesmīgs piedzīvojums."

 Ilva gan teic, kā šā gada laikā, kopš ir kopā ar Rolandu, viņa ir guvusi neatsveramu dzīves pieredzi un augusi:

"Esmu kļuvusi daudz dullāka. Bet labā nozīmē. Jā, es metos avantūrās, taču pirms tam visu izplānoju."

Dzīve Bolīvijā kopā ar Rolandu Ilvai iepatikusies, lai gan pirmajās dienās domājusi – šausmas, kur viņa nokļuvusi: Baigā netīrība, gribējās atpakaļ uz Eiropu. Fui! Taču, kad Rolands sāka vadāt pa apkārtni, iepatikās. Interesanta un skaista zeme. Vienīgais – ļoti karsts. Es pat nesapratu, ko lai velk mugurā, viss līp ķermenim klāt! Vienīgais glābiņš – visu dienu sēdēt baseinā."

Nākamās paaudzes televīzijas Go3 skatītāji jau var sekot līdzi dokumentālajam seriālam "Kolumbija. Pa kokas pēdām 2", kas ir turpinājums pirmajai sezonai par Bolīviju. Ar kokas industrijas aizkulisēm šoreiz iepazīstinās pasākumu vadītājs un improvizācijas teātra aktieris Rihards Sniegs, savukārt seriālu turpina veidot žurnālists un režisors Sandijs Semjonovs ar komandu.

Vairāk lasi izdevuma "Kas Jauns" jaunākajā numurā.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu