Šovu zvaigzne Agrita atbrīvojusies no vairāk nekā 50 liekajiem kilogramiem (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Gatis Gierts

Šova "Ģimene burkā" varone Agrita Bindre-Blumenaua kopš pagājušās šova sezonas izvirzīja jaunus mērķus un nu dalās ar iespaidīgajiem sasniegumiem - viņa atbrīvojusies no vairāk nekā 50 liekajiem kilogramiem un ir uz izteikti pozitīva iedvesmas viļņa.

Pērnā gada Ziemassvētkus Agrita sagaidīja par 30 kilogramiem vieglāka, bet ar to vēl nešķita gana. Pavasarī Agritai tika veikta kuņģa samazināšanas operācija, pēc kuras, viņas vārdiem sakot, "kilogrami kusa kā sniegs pavasara saulītē".

Viņa arī savā "Instagram" dalījusies ar iespaidīgajām pārmaiņām, publiskojot attēlus, kuros var redzēt, kā nepilna gada laikā mainījies viņas augums. Viņa raksta, ka šobrīd ir apritējuši jau trīs mēneši pēc operācijas un viņa tikusi vaļā no vēl 23 kilogramiem: "Daudz vai maz, kā nu kuram, bet esmu priecīga!"

Četru bērnu māmiņa var lepoties ar gandrīz neaptveramu svara zudumu - mīnus 53 kilogrami!

Agrita stāsta, ka vecajās drēbēs tagad jūtas kā milzu maisā. Viens no jaunās sezonas izaicinājumiem būs nokomplektēt jaunajam tēlam atbilstošu sievišķīgu un koķetu garderobi.

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka  Agrita pēc publiskās šķiršanās pagājušā gada rudenī lūdza fitnesa, uztura un dzīvesveida treneres palīdzību, lai turpinātu ceļu uz nosprausto mērķi - sievišķības, pašpārliecinātības un iepriekšējo ķermeņa aprišu atgūšanu. Agritas mērķis ir sasniegt 70 kilogramus. Līdz tam palicis pavisam nedaudz.

Tāpat Agrita nesen pārsteidza ar vēl kādu paziņojumu - viņa sākusi attiecības ar 20 gadus jaunāku vīrieti. Šova "Ģimene burkā" jaunās sezonas sākuma sērijās Agrita iepazīstināja skatītājus ar savu jauno brūtgānu Jāni Bumbieru, kurš savaldzinājis viņas sirdi un kuru dēls Marks jau sauc par tēti.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu