Brasas pārvada remonta dēļ aicina uz "Prāta vētras" koncertu Mežaparkā braukt ar vilcienu

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Vilciens. Ilustratīvs attēls
Vilciens. Ilustratīvs attēls Foto: Schutterstock.com

Ņemot vērā, ka notiek Brasas pārvada remonts, AS "Pasažieru vilciens" aicina uz un no grupas "Prāta vētras" koncerta Mežaparka Lielajā estrādē sestdien doties ar vilcienu.

"Pasažieru vilciens" ir papildinājis vilcienu kustības sarakstu ar četriem reisiem tieši "Prāta vētras" koncerta apmeklētājiem, tostarp viens reiss norīkots virzienā no Rīgas uz Mangaļiem, un trīs - no Mangaļiem uz Rīgu, aģentūru LETA informēja uzņēmuma pārstāvji.

Sestdien, 20.augustā, plkst.19.07 no Rīgas Centrālās dzelzceļa stacijas aties papildu vilciens uz Mangaļiem. Savukārt pastāvīgajā vilcienu kustības sarakstā laika posmā no plkst.17 līdz 20 maršrutā Rīga-Mangaļi ir pieejami pieci reisi, no kuriem var izvēlēties ērtāko nokļūšanai uz koncertu.

Atpakaļ uz Rīgas Centrālo dzelzceļa staciju koncerta apmeklētāji varēs nokļūt ar trim vilcieniem, kas svētdien, 21.augustā, no Mangaļiem aties plkst.0.30, plkst.0.50 un plkst.1.10.

No Mangaļu stacijas līdz Mežaparka Lielajai estrādei kājām var aiziet aptuveni 25 minūtēs, savukārt vilcienā no Rīgas līdz Mangaļiem jāpavada 16 minūtes.

"Pasažieru vilciena" tīmekļa vietnē un mobilajā lietotnē jau ir iespējams iegādāties biļetes uz šiem reisiem.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu