"Nevienu necenšos pārliecināt par savu popularitāti." Galkins vēršas pie soctīklu kritiķiem

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: instagram/maxgalkinru

Krievu humorists Maksims Galkins sociālajos tīklos dalījies ar astoņas minūtes garu video, kur atbild uz kārtējo kritiku par to, ka viņš aktīvi publisko pateicības video no koncertiem un iepriekš neesot to darījis.

Humorists šīs runas kliedējis ar astoņas minūtes garu atbildes video. "Īsa video no koncerta ievietošana ar pateicību skatītājam ir mana "Instagram" konta ilggadēja tradīcija. Pirmkārt, tam nav nekāda sakara ar dienas kārtību, es necenšos nevienam neko pierādīt, nevienu pārliecināt par savu popularitāti. Otrkārt, es vienmēr esmu rādījis aplausus un fragmentus gan no Krievijas pilsētām, gan ārzemju turnejām. Treškārt, es vienmēr esmu centies runāt no skatuves tās valsts valodā, kurā esmu ieradies.

To ir viegli pārbaudīt, vienkārši ritinot manu laika joslu.

Ņemiet vērā, ka pandēmijas laikā koncertu praktiski nebija. Un es nepublicēju tos dažus, kas bija, jo tie paši idioti sāka kliegt par Covid-19 ierobežojumiem (lai gan mēs vienmēr tos ievērojām). Īpaši tiem, kas nemitīgi raksta, ka iepriekš neesmu pateicies, ierakstīju šo video no sava konta ar simtdaļu no publicētā. Noskaties visas astoņas minūtes pilnībā – daudz interesantu lietu," soc. tīklos pie kritiķiem vēršas Galkins.

Arī Latvijas koncerti vairākkārt iekļuvuši Galkina "Instagram" kontā. 

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka, atklājot 4. augusta izrādi Dzintaru koncertzālē, Galkins pārsteidza sanākušos ar uzrunu latviešu valodā. "Labvakar, dārgie draugi. Es sāku mācīties latviešu valodu, jo tagad Krievija uzmanīgi seko līdzi visam, ko saku koncertos. Tāpēc es šodien runāšu un jokošu tikai latviski. Tagad redzu, ka daudzi latvieši ir nobijušies, ka jokošu tikai latviski. Bet neuztraucieties. Jums blakus sēž krievi - viņi vispār nesaprot, kas te notiek un par ko viņi ir samaksājuši," jokoja Galkins.

Video kļuva par interneta hitu. Soctīklu lietotāji aktīvi dalījās ar video no koncerta, māksliniekam paužot atbalstu un komplimentus par latviešu valodas zināšanām.

Kā zināms, Galkins publiski paudis stingru nostāju, ka ir pret Krievijas sākto karu. Viņš turpina atbalstīt Ukrainu, daļu no pasākumos gūtajiem ienākumiem ziedojot Ukrainas bēgļiem.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu