"Viss sākās kā dienesta romāns." Mūziķis Shipsea stāsta par attiecībām ar sievu Zani

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Viesojoties raidījumā "Kad viņas satiekas" mūziķis Shipsea jeb Jānis Šipkēvics atklāj, ka ar sievu Zani iepazinies, strādājot kopā. Viņš to dēvē par dienesta romānu, kas pārauga "dienesta stāvoklī".

Mūziķim Shipsea šogad iznāca arī populārs hits "Dienesta romāns". Un šīs dziesmas sižets ir balstīts uz patiesiem notikumiem. Viņš tajā atspoguļo savu pieredzi. "Aizdomīgi daudz cilvēku saka, ka šī dziesma ir par viņiem. Es šeit nerunāju par neforšo "dienesta stāvokli", bet es runāju par to, ka, darot kopā lietas, tu saproti, cik viegli kopā diviem cilvēkiem sanāk risināt uzdevumus."

Raidījumā izskanēja jautājums, vai viņš atceras brīdi, kad, skatoties uz Zani, sapratis, ka viņa iekritusi sirdī, viņš atbild: "Viņas balss man atgādina kaut ko tik patīkamu un, tinot šo bildi atpakaļ, atceros to patīkamo sajūtu, ka viņa ir telpā, es jūtos labi, es jūtos mierīgāks."

"Man šķiet, ka tas, kas mums ir palīdzējis noturēt labu mikroklimatu, ir tas, ka tu vienmēr paturi prātā, ka tas otrs cilvēks vienmēr grib, lai tev ir labāk. Man liekas, ka tas ir eliksīrs, kas sadziedē jebko." 

Jānis stāsta, ko vīrietim ir svarīgi saņemt no sievietes: ""Iepūst" ausī spēciņu dienai vai pateikt, ka tev viss izdosies. Likt sajust, ka taviem lēmumiem uzticas."

Mūziķis teic, ka mājās jūtas cienīts un novērtēts. 

Jānis un Zane kopā ir sešus gadus un nepilnus piecus gadus sievas un vīra statusā. Pārim ir divi kopīgi bērni.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu